«Έτσι και αλλιώς» θα έρθουν στην Πάτρα.

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται στην Πάτρα, την Κυριακή στις 28 Ιουνίου για μία live εμφάνιση στον συναυλιακό χώρο του Φάρου, κάτω από το ναό του Αγίου Ανδρέα. Τόσο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, όσο και ο Γιάννης Κότσιρας έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο καθένας τους την δική τους ξεχωριστή διαδρομή, από διαφορετικά μονοπάτια, κάνουν αυτό το καλοκαίρι με τίτλο «Έτσι και αλλιώς», ένα κοινό «μοίρασμα» μπροστά στο κοινό που τους έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Πάτρα έρχονται για να πουν τραγούδια από τους νέους τους δίσκους, αλλά και παλιές τους επιτυχίες, αναγεννώντας παράλληλα, αγαπημένα κομμάτια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος.

Μαζί τους επί σκηνής θα είναι οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα). Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.


Πεθαίνω για σένα Κότσιρας - Μαχαιρίτσας


Όλη μου τη ζωή - Κότσιρας, Μαχαιρίτσας


Γιάννης Κότσιρας & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Εφάπαξ