Η People Entertainment Group παρουσιάζει τον James Arthur για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο οποίος θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του 37ου River Party.

Το Σάββατο, 1η Αυγούστου η σκηνή Riverside θα φιλοξενήσει το δημοφιλή τραγουδοποιό που κυριαρχεί στις κορυφές των βρετανικών charts: ο νέος, ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό και θα μας παρασύρει με τις μελωδίες των Impossible, Recovery, You’re nobody till someone loves you κ.α.

Μη χάσετε το φετινό River Party! Ο James Arthur, o Gramatik και 35 ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες αποτελούν το δυναμικότερο line-up στην ιστορία του River Party!

Ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον , στο Νεστόριο, στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ - θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις!


James Arthur - Impossible