Η ταράτσα του Gazarte επιστρέφει, ακόμα ομορφότερη από ότι τη θυμάστε, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή πλάι στα βιομηχανικά κτίρια του πάρκου της Τεχνόπολης, με θέα στην Ακρόπολη, αυτή που όλοι ψάχνουν, αλλά και μια πανοραμική όψη της πλατείας του Γκαζιού όπου συμβαίνουν όλα.

Απο φέτος γεννιέται και ένας νέος θεσμός στην πόλη: τα GAZARTE TARATSA LIVE SESSIONS ! Μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Monophonics (6&7/07) , οι εκρηκτικοί Νεοϋορκέζοι Kokolo (23/07) , ο βασιλιάς της Jazzy Lounge Nicola Conte (28/06), oι μοναδικοί beatmakers Proleter (30/07) , Poldoore (19/07) & Dunkelbunt (17/06) , αλλά και τα πιο φρέσκα ονόματα τη εγχώριας σκηνής όπως η Μαριέττα Φαφούτη (11/06) οι Penny & the Swingin Cats (16/07) και πολλοί ακόμα, δίνουν ραντεβού στην ταράτσα του Gazarte για να δροσίσουν με νότες τις καλοκαιρινές μας νύχτες . 

Δέν φτάνει όμως μόνο η Μουσική !

Όλες οι μυρωδιές που στοιχειώνουν τις νυχτερινές καλοκαιρινές μας μνήμες είναι παρούσες: ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, προσφέρουν την δροσιά των αρωμάτων τους στους θαμώνες τις ζεστές νύχτες.

Ριζικά ανανεωμένο και το μενού, γεμάτο ελαφρά, εύγευστα και ευφάνταστα finger food. Ο κατάλογος των ποτών δίνει – λόγω εποχής! - μεγάλη έμφαση στο κρασί και τη μπύρα. Κι επειδή για όλους καλοκαίρι σημαίνει cocktail, η πρόταση των bartenders μας είναι απλή και σαφής: φτάνουν οι τρελές συνταγές όπου κανείς δεν ξέρει τι πίνει και τι ακαθόριστη γεύση έχει αυτό! Στροφή στα κλασικά, άψογα παρασκευασμένα και σερβιρισμένα cocktails που όλοι αγαπούν – γι αυτό άλλωστε κι έγιναν κλασικά!

Τι άλλο να θελήσει κανείς αυτό το καλοκαίρι στη πόλη;