Το Colour Day Festival έρχεται!

Ένας παγκόσμιος θεσμός κάνει για πρώτη φορά την "είσοδό" του στην πόλη μας!

Μια γιορτή γεμάτη χρώμα έρχεται στη ζωή μας! 

100.000 σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης είναι έτοιμα να εκτοξευτούν και να δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό διασκέδασης, χαράς και χορού, παρέα με πολύ μουσική! Με ένα "πολυσυλλεκτικό" line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το Colour Day Festival έρχεται για να "μείνει" ως το πιο ολοκληρωμένο "experience event" του καλοκαιριού, το οποίο δεν πρέπει να χάσει κάνεις!
 
ΜΕΛΙSSESPlaymenClaydeeDino MFUAgent GregHouseTwinsMosselRobin SkouterisMichael TsaousopoulosGod is DJ Sparky TInstamixDJ The BoyDJ YoungMarnick κ.α. ετοιμάζονται για ένα 8ωρο υπερθέαμα διασκέδασης!
 
Παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ελάτε από νωρίς, διασκεδάστε από νωρίς!
 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15.00, ενώ η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες μαζικές ρίψεις χρώματος θα γίνει στις 17.00! Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας κάμερες και τα κινητά σας για να μη χάσετε τις καλύτερες λήψεις!
 
Ντύσου στα λευκά και έλα να γίνεις χρωματιστός!
 
Ντυθείτε απλά... Σας προτείνουμε τα λευκά ρούχα, για να δείχνει τέλεια το χρώμα πάνω σας  αλλά και για να νιώθετε άνετα! Μην ξεχνάτε ότι είναι καλοκαίρι και η θερμοκρασία στις 20 Ιουνίου μπορεί να είναι υψηλή...
 
Σε περίπτωση που σας τελειώσουν τα σακουλάκια με χρώμα, μην απογοητευτείτε καθώς θα υπάρχουν άφθονα για να αγοράσετε εντός του φεστιβάλ!

Ο εμβληματικός χώρος του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του όλους όσους θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η είσοδος είναι δίπλα στο σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού.
 
***Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό ***
 
Για περισσότερες πολύχρωμες λεπτομέρειες, κάντε καθημερινά κλικ στις social media προσβάσεις του φεστιβάλ και στην επίσημη σελίδα του στο internet.