"Παλεύουμε για ένα διαφορετικό πολιτισμό! Για να βγει η νεολαία στο προσκήνιο!"

Πλησιάζει το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2015"Οι διοργανωτές των Αναιρέσεων σε ανακοίνωση τους σχετικά με το ομώνυμο Φεστιβάλ αναφέρουν τα εξής: Το φεστιβάλ αναιρέσεις επιδιώκει να συμβάλλει συνολικά στην διαμόρφωση ενός διαφορετικού ρεύματος στον πολιτισμό και την ανυπότακτη θεωρία. Είναι ένα συνολικό εγχείρημα το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο φεστιβάλ αλλά ζει και αναπνέει μέσα από τις λέσχες αναιρέσεων (που υπάρχουν σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Χανιά), μέσα από το περιοδικό αλλά και το κάμπινγκ. Σε όλες τις πτυχές τις προσπάθειας αυτής προσπαθούμε να προβάλουμε ένα διαφορετικό πρόταγμα για την νεολαία!

Μια νεολαία η οποία είναι βουτηγμένη στον βάλτο της ανεργίας και της ανασφάλειας, που την θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι να δέχεται αυτή την πολιτική για να οφελείται το κεφάλαιο και οι εκφραστές του. Στην κρίση τους λοιπόν λέμε ότι: «Θα φέρουμε τον κόσμο ανάποδα» (όπως λέει και η αφίσα του φεστιβάλ). Δεν χωράμε στο μέλλον που μας ετοιμάζουν και ετοιμάζουμε την δικιά μας ανατροπή!

Φέτος σηκώσαμε μανίκια από νωρίς για να κάνουμε το καλύτερο φεστιβάλ που μπορούμε!

Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την ποιοτική ψυχαγωγία με τα ανυπότακτα μουσικά ρεύματα. Την πολιτική δράση με την ανατρεπτική αναζήτηση!