Το Mirasol μας υποδέχεται για ένα ακόμη καλοκαίρι ανανεωμένο και εγκατεστημένο στην όμορφη παραλία της Ροδινής!

Ο μοναδικός αυτός καλοκαιρινός προορισμός ικανοποιεί όλα τα γούστα κάθως διαθέτει όλα εκείνα που καλύπτουν το τρίπτυχο "καφές-φαγητό-ποτό"!

Το προσωπικό του με την άψογη εξυπηρέτηση και το κέφι του υπόσχεται μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

Με funky χαρακτήρα υπόσχεται ένα υπέροχο καλοκαίρι με guest καλλιτέχνες και μπάντες, πολλά parties και events τα οποία μας επιφυλάσσουν μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες δίπλα στην θάλασσα.


Την επόμενη Κυριακή...

Οι Les SkartOi, μια μουσική μπάντα με εκρηκτικό ρεπερτόριο ska, reggae, και rocksteady ήχων, εμφανίζεται ζωντανά στο Mirasol την Κυριακή 7 Ioυνίου στις 18:00 το απόγευμα!

Η ορχήστρα είναι ετοίμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Ανανεωμένη στο line up της και μετά από μια πορεία συναυλιών με μπάντες (smoking barrels,toasters,symarip, tonino carotone,plus dots,ska non tropo...) συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τον ήχο της Ska ,Rocksteady, Reggae με μια μικρή δόση Soul όπου τα μέλη της δημιουργούν ένα κλίμα όπου η μουσική συνδιάζεται εύκολα με τον χορό.

Στο live θα ξεδιπλωθεί η μεγάλη περιπέτεια της τζαμαικανικής μουσικής από το γκέτο του kingston έως τα στενά του Λονδίνου και από εκεί στην ελληνική εκδοχή της που ακούει στο όνομα Les SkartOi!.