Αυτός είναι ο τίτλος ενός νέου βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για την δύσκολη καθημερινότητα που έχουν όλα τα αδέσποτα σκυλιά του κόσμου.

Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε στο Μουμπάι της Ινδίας και την ιδέα είχε η φιλοζωική οργάνωση της πόλης. Επειδή τα αδέσποτα στην πόλη ξεπερνούν τις 250 χιλιάδες, η οργάνωση θέλησε να δείξει στους κατοίκους πως και αυτά δεν περνούν μια εύκολη καθημερινότητα. 

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό την ίδια στιγμή. Δείχνει ανθρώπους να τα σπρώχνουν, να τα κλωτσούν, να τα χτυπάνε, να τους ρίχνουν νερό, ενώ εκείνα προσπαθούν να βρουν κάτι να φάνε και να πιουν για να επιβιώσουν. 

Και όλα αυτά έγιναν με τη  βοήθεια μιας κάμερας GoPro, που τοποθετήθηκε στο κολάρο του σκυλιού. Οι υπεύθυνοι απλά ακολούθησαν το αδέσποτο, που κατά τη διάρκεια τη ημέρας κινούνταν ελεύθερο μέσα στην πόλη. 

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 1.879.800 προβολές και φέρει το hashtag #AstreetDog'sLife. Προτού νιώσετε άσχημα, σαν πληροφορούμε πως κανένα σκυλί δεν τραυματίστηκε ή έπαθε κάτι κακό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν και δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτά οποιαδήποτε άλλη ημέρα του χρόνου. 


#AStreetDog'sLife