Στην Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση Τέχνης προχωρά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας.

Συγκεκριμένα: «Ύστερα από την επιτυχία της 6ης Εαρινής Παμπατραϊκής Έκθεσης Τέχνης το Μάιο του 2014, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας- Αχαΐας με τη συνεργασία της εικαστικής επιτροπής που αποτελείται από τους Βασίλη Καραβασίλη, Κίττυ Σταγκοπούλου και Νίκο Στεφανόπουλο, επαναλαμβάνει φέτος τη διοργάνωση που έγινε θεσμός για την Πόλη μας.

Είναι μια δράση του Πολιτιστικού μας Κέντρου που αγκαλιάζει και κινητοποιεί νέους αλλά και φτασμένους καλλιτέχνες, παράγει πρωτότυπο έργο, παρεμβαίνει στα εικαστικά της πόλης μας και θέτει ερωτήματα εικαστικά, αναπτυξιακά και αναπόφευκτα οικονομικά.

Διαλέξαμε να τιμήσουμε την εικαστική δημιουργία αποδεικνύοντας ότι η τέχνη μας ενώνει. Μετά από ανοιχτή πρόσκληση 50+ εικαστικοί δημιουργοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη νέα εικαστική έκφραση. Έτσι 100 και πλέον πρωτότυπα έργα, εκτίθενται αναδεικνύοντας το πολιτιστικό απόθεμα της πόλης μας.

Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα των «Παλαιών Δημοτικών Λουτρών», Γούναρη και Νικήτα από 28/5/2015 έως και 8/6/2015.  Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 28/5/2015 και ώρα 20.00

Η Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση Τέχνης, είναι μια εκδήλωση που στόχο της έχει να δώσει βήμα παρουσίασης στους ντόπιους δημιουργούς. Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι στέφεται πάντα από επιτυχία, με πολλούς φιλότεχνους να την επισκέπτονται, αλλά και την μεγάλη συμμετοχή των Πατρινών εικαστικών.

Στην φετινή Έκθεση, μπορεί ο φιλότεχνος επισκέπτης της να θαυμάσει γλυπτά, ψηφιδωτά, ταπισερί, ζωγραφικούς πίνακες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες & χειροποίητα κοσμήματα, καθώς και Video Art φτιαγμένα από Πατρινούς καλλιτέχνες». Η είσοδος είναι ελεύθερη.