Χαμός έγινε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Μεσολογγίου, κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, όπου διαμένουν δύο φοιτήτριες που σπουδάζουν σε σχολή του Πανεπιστημίου.

Παρά το γεγονός ότι ο φοιτητές βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων αυτή την εποχή και οι περισσότεροι έχουν πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, οι δύο φοιτήτριες που βρίσκονται στο δεύτερο έτος της σχολής τους, όσο πλησίαζαν οι εξετάσεις, τόσο ανέβαζαν αυτές των ρυθμό των πάρτι και τις συναντήσεις τους, με άλλους νέους.

Κάθε βράδυ σχεδόν οι δύο φοιτήτριες είχαν κόσμο στο σπίτι τους, κόσμο που έκανε αρκετή φασαρία, καθώς στις συναντήσεις τους ακούγονταν φωνές, γέλια, αναφιλητά και πολλά ακόμα.

Στις παρατηρήσεις που αναγκάστηκε να κάνει στις δύο κοπέλες o διαχειριστής που μέχρι εκείνη την στιγμή η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν δώσει και δικαιώματα στη γειτονιά, αυτές του απάντησαν ότι θα πρέπει να δείξει κατανόηση και ότι κάνουν ότι κάνουν για να ξεφύγουν από το άγχος και των στρες των εξετάσεων.

Τα πάρτυ και οι συναντήσεις, έτσι,  συνεχίστηκαν με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς στο διαμέρισμα των δύο φοιτητριών, έως που ένας άλλος ένοικος της πολυκατοικίας αναγκάστηκε να πάρει τον πατέρα του ενός εκ των κοριτσιών.

Ο πατέρας αποφάσισε να έρθει στην Πάτρα απροειδοποίητα για να διαπιστώσει ο ίδιος αν όσα του έλεγε ο γείτονας ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Έφτασε στην Πάτρα και όταν μπήκε ένα βράδυ στο διαμέρισμα της Μεσολογγίου, κόντεψε να φρίξει με αυτά που είδε.

Αγόρια – κορίτσια μαζί, άλλα στο κρεβάτι, άλλα στο καναπέ και άλλα στο μπάνιο να κάνουν τα δικά τους μόνο και μόνο για να ξεφύγουν από το άγχος των εξετάσεων. Όταν ρώτησε τα παιδιά τι είναι αυτά που έκαναν, αυτά προσπάθησαν να του εξηγήσουν είναι ότι δεν έκαναν κάτι κακό, αλλά ότι έπαιζαν μπουκάλα.

Άδικος κόπος. Τα δύο κορίτσια ξενοίκιασαν το διαμέρισμα και θα διαβάσουν από το σπίτι τους για τις εξετάσεις που δίνουν, ερχόμενες στην Πάτρα για να δώσουν τα μαθήματα και να φύγουν ξανά.

Βλέπετε η «μπουκάλα» τις… κρέμασε.