Η Γυναικεία Οργάνωση «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ», παράρτημα Θεσσαλονίκης της διεθνούς Μ.Κ.Ο. «Πανελλαδική Παναθηναϊκή Ο.Γ.», σε συνεργασία με τα καταστήματα  ΖΙΝΙ BOUTIQUE αναφέρει:"Διοργανώσαμε φωτογραφική καμπάνια με σκοπό την προώθηση και πώληση T-shirts προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού του παραρτήματος.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από τις «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» για την επείγουσα αγορά σύγχρονου υπερηχογράφου παίδων που χρειάζεται, άμεσα, το ιατρικό team της (μοναδικής σε όλη τη Β. Ελλάδα) παιδοκαρδιολογικής κλινικής που κατασκεύασαν, εξόπλισαν και δώρισαν οι «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όταν δύο μήνες πριν ένα τρίχρονο παιδί έφυγε από κοντά μας, γιατί οι ελλείψεις δυστυχώς ακόμη είναι πολλές, οι Θερμαϊδες, με όση θλίψη μπορεί κανείς να νοιώσει, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε καθόλου πολύτιμο χρόνο…

Ο αγαπημένος φίλος μας, συνεργάτης και υποστηρικτής του έργου μας Στέφανος Μάλαμας, εξασφάλισε δυνατούς συμμάχους σε αυτόν τον αγώνα και έστησε μια εξαιρετική καμπάνια όπως μόνον αυτός θα μπορούσε…

Οι μικροί μαχητές της ζωής που τίποτε δεν μπορούν να περιμένουν πια από την κοινωνική κρατική πρόνοια, χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσουν να χαμογελούν !!!!!

Ευχαριστούμε με όλη μας την «καρδιά» όλους όσοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς (αλφαβητικά) στη φωτογράφιση : Άλκηστη Αβραμίδου, Γιάννης Αϊβάζης, Νίκος Αναδιώτης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλεξάνδρα  Ασημάκη, Πηγή  Δεβετζή,  Μαρία Κορινθίου, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Ολυμπίου, Βούλα Πατουλίδου, Άννα Πρέλεβιτς, Νατάσσα Ράγιου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου, Ελένη Τσολάκη.

Θερμότατα όμως ευχαριστούμε την εταιρεία ZINI – BOUTIQUE για τη χορηγική παραγωγή των ρούχων.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην δημιουργική ομάδα που ακούραστα δούλεψε, αφιλοκερδώς, για τη δημιουργία της καμπάνιας:

Φωτογράφος : Μάρα Λαζαρίδου

Director: Στέφανος Μάλαμας  

Παραγωγή: Τίνα Μιχαηλίδου

                Στέλλα Καραγιαννίδου (για τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ)

Video production: Louis Gabriel

Μακιγιάζ: Ράνια Μπουντούρη

Κομμώσεις: Θ Salon by Thodoris Gionis (Γλυφάδα) & Nikos Mouratidis (Θεσσαλονίκη)

Τα T-shirts της καμπάνιας «Χάρισε Μια Παιδική Καρδιά» διατίθενται στα καταστήματα ZINI – BOUTIQUE  καθώς και στο e-shop της εταιρίας (www.ziniboutique.com/shop)

Παρακαλούμε θερμότατα και για τη δική σας υποστήριξη, στην προσπάθεια μας αυτή, με την παρουσίαση της καμπάνιας μας και του φιλανθρωπικού σκοπού μας στην εκπομπή σας.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι τις παιδικές αυτές καρδιές για να συνεχίσουν να χτυπούν"!!!