Βρίσκεστε σε ένα party και βλέπετε γύρω σας διάφορους τύπους clubber! Κάποιοι φευγάτοι, κάποιοι “ωραίοι”, κάποιοι σοβαροί και κάποιοι άλλοι ενοχλητικοί…

Αν ρωτούσαν εμένα; Νομίζω ο πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός που σπρώχνει για να περάσει μπροστά σου και ενίοτε σε πατάει κιόλας…

Αυτά βέβαια έξω από το booth του dj. Οι από μέσα, έχουν άλλη άποψη! Ρωτήσαμε 19 γνωστούς παραγωγούς και djs ποιος είναι ο τύπος του clubber που θεωρούν ενοχλητικό.

Με τυχαία σειρά μας είπαν:

O Cj Jeff αν δεν είναι ο κορυφαίος είναι σίγουρα στην 5αδα με τους top στην ελληνική dance σκηνή. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και διαβάζει αρκετή ψυχολογία. Ποιος μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα;

"Aυτός που κάθεται μπροστά στον dj, ενώ είναι τελείως άσχετος με το συγκεκριμένο είδος μουσικής"

 

 

Dino mfu: Αφού πρώτα πέρασε τόσο από τα μεγαλύτερα clubs της αθηναϊκής πρωτεύουσας, όπως το  Club Venue και το Villa Mercedes, όσο και του εξωτερικού και έπαιξε δίπλα στους Timmy Regisford και David Μorales  στα πλαίσια του WMC, ο Dino ξεκίνησε το δικό του label.

Σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες djs και παραγωγούς!

"O πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός που καταλάθος μπήκε στο μαγαζί, περνώντας απ΄έξω, πολύ χαρούμενος από το live σχήμα που ήταν μόλις πριν 10 λεπτά και έρχεται και ρωτάει τι ώρα παίζουν, ελληνικά... (wink emoticon)"

George Siras: Περίπου 20 χρόνια επαγγελματίας DJ, έχει παίξει στα κορυφαία clubs σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με μεγάλους House DJ's (Robbie Rivera, Benny Benassi, Bad Boy Bill, Todd Terry, Tony Humphries, Carl Cox, Erick Morillo, Joe T Vanelli, Bob Sinclair, Claudio Coccoluto, Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Guetta, Pete Tong, DJ Ralf, Dave Piccioni, Paolo Martini, Kevin Yost, Joachim Garraud, Steve Angello και άλλους).

Ο George Siras έχει δημιουργήσει μοναδικά dj set με πολλές νέες και παλιές παραγωγές μιξαρίσμενες απο τα “χεράκια” του.

"Ενοχλητικός; Για μένα νομίζω είναι αυτός που ζητάει να ακούσει ελληνικά"

Agent Greg: Ο Γρηγόρης είναι ένας Dj και παραγωγός ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Πάντα ένα βήμα μπροστά, ο Agent Greg φημίζεται για το πάθος του, την περιέργιά του και το δημιουργικό ταλέντο του, τα οποία έχουν βαθιές ρίζες στην παγκόσμια μουσική κουλτούρα. Έχοντας παίξει στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό.

"Ο πιο “ενοχλητικός” clubber είναι αυτός που "απειλεί" με το ποτό του, την κονσόλα"!

Dj Freespirit: Ο κατά κόσμον Σωτήρης Φελώνης γεννήθηκε στην Πάτρα και τα τελευταία 15 χρόνια βρίσκεται για τα καλά στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Έχει ταξιδέψει με guest εμφανίσεις σε τεράστιες πόλεις του εξωτερικού ενώ έχει μοιραστεί το booth του Cavo Paradiso της Μυκόνου με τους καλύτερους Djs του πλανήτη.

Ο πιο “ενοχλητικός” clubber είναι... ο ανυπόμονος! Αυτός δηλαδή που θέλει να ακούσει το αγαπημένο του κομμάτι τώρα, γιατί φεύγει σε 5 λεπτά"

Johnny Gerontakis: Γνωστός και ως JG, εμπνευστής των parties "Show Me Love” και κατά καιρούς ιδιοκτήτης κάποιων από των πιο επιτυχημένων club της χώρας.

"Αυτός που δεν χορεύει... Αυτός που για την ακρίβεια έχει "συμπτώματα" σχιζοφρένειας, αντί να χορεύει"!

 

 

Dj Gogos: Ο Γιώργος είναι ο μοναδικός Έλληνας dj που καθ' όλη την διάρκεια της πορείας του στον χώρο έχει παίξει σε εκαντοντάδες πασίγνωστα club στο εξωτερικό και μάλιστα όσο κανένας άλλος Έλληνας. Κάθε μαγαζί που έχει φιλοξενήσει τον dj Gogo στα decks έχει δημιουργήσει το δικό του “Μykonos party” σε βραδιές που παντα επαναλαμβάνονται αφού είναι απολυτά επιτυχημένες.

"Eνοχλητικός, είναι ο επίμονος και χωρίς τρόπους clubber που ζητά να ακούσει το κομμάτι που του αρέσει ΤΩΡΑ"


Dj Luigi: Στα 14 κατάλαβε πως αυτό που του αρέσει να κάνει είναι η μουσική και γενικότερα το djing… Εκείνη την εποχή άνθιζε η house μουσική. Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο Διονύσης "Δεν είμαστε απλά "χειριστές" μηχανημάτων, ούτε ένα jukebox που θα του βάλεις ένα κέρμα για να παίξει το τραγούδι σου. Είμαστε ψυχολόγοι και διασκεδαστές."

"Ο πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός  που σχολιάζει εμφανέστατα ότι δεν του αρέσει η μουσική, μόνο και μόνο για να τον δει ο Jockey"

Dj Spyros Mavrommatis: Ο Σπύρος Μαυρομάτης είναι ιδιαίτερος και χαρισματικός με απίστευτο χιούμορ και διάθεση. Από μικρός είχε επαφή με την μουσική, αφού στο σπίτι του υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα πολλά βινύλια από Στράτο Διονυσίου μέχρι Φράνκ Σινάτρα και Κλασική μουσική. Όσον αφορά το djing την πρώτη του επαφή με τα decks την είχε το 1997 στο club που είχε ο πατέρας του και από το 2003 έως σήμερα ασχολείται επαγγελματικά πλέον με το djing.

"O πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός που περνάει τον dj για jukebox"

ο Σπύρος Μαυρομάτης ή αλλιώς SPYROS M και ήταν άλλο ένα
παιδί που μου το επιβεβαίωσε! Ιδιαίτερος και χαρισματικός με απίστευτο
χιούμορ και διάθεση ώρα να τον γνωρίσετε και εσείς μέσα από την
συνέντευξη που μας παραχώρησε!Βασικά απο μικρός είχα επαφή με την μουσική,σπίτι μου υπήρχαν και
υπάρχουν ακόμα πολλά βινύλια απο Στράτο Διονυσίου μέχρι Φράνκ Σινάτρα
και Κλασική μουσική. Όσον αφορά το djing την πρώτη μου επαφή με τα decks
 την είχα το 1997 στο club που είχε ο πατέρας μου. Στην αρχή ήταν
τελείως ερασιτεχνικό και καθαρά για hobby αλλά από το 2003 έως σήμερα
ασχολούμαι επαγγελματικά πλέον με το djing.

Dj Gikas: Ο Γιώργος Γκίκας παίζει καλή μουσική και "μελετάει" αρκετά... Είναι κυρίως σε αυτούς που κάνει "ζέσταμα" σε ένα μαγαζί και του έχουν τύχει πολλά ευτράπελα. Φέτος ήταν μόνιμος στο Vintage Cocktail bar και λίγο πριν φύγει και αυτός για Μύκονο μας είπε:

"O δήθεν clubber  που πάει στο club για άλλους λόγους. Α, και αυτός που παίζει με το κινητό του όλο το βράδυ!"

Dj Hiotis: Από τους πιο αγαπητούς djs της Πάτρας, ο Γιώργος Χιώτης έχει παίξει σε πολλά μαγαζιά μουσική και με λίγες "διακοπές" για να αναλάβει την διεύθυνση κάποιας επιχείρησης.

Έχει πολλά να διηγηθεί και διάθεση να απαντήσει στο γκάλοπ μας"

"Είναι εκείνος που έρχεται κάθε 5 λεπτά και σου ζητάσει να βάλεις εκείνο που "γίνεται"!"

 

 

Ο Junior Pappa έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs/bars της Ελλάδας, καθώς επίσης και στους καλύτερους χώρους στο εξωτερικό όπως: Ρώμη, Πράγα, Ίμπιζα και αλλού. Την δεδομένη στιγμή είναι resident dj στο The Real Rocknrolla στην Θεσσαλονίκη και τα σετ του ταξιδεύουν μέσω των ραδιοφώνων, social media και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

"O πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός που αντί να χορεύει κάθεται δίπλα στο booth και βγάζει selfies"

Vaggelis Papapostolopoulos: "Είναι ένας dj που έζησε τις ένδοξες εποχές του djing στα clubs/bars της Πάτρας και όχι μόνο! Έχει κάνει guests στο εξωτερικό και εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στους καλύτερους του είδους του! Τώρα μοιράζεται μεταξύ Σαντορίνης και άλλων πόλεων στην Ελλάδα όπου κάνει αυτό που αγαπά, παίζει μουσκή".

"Ο πιο “ενοχλητικός” clubber είναι... αυτός που σου ζητάει κομμάτι και θέλει να το ακούσει το επόμενο δευτερόλεπτο"

 

 

George Veriopoulos: Ραδιοφωνικός παραγωγός, καλός dj και ένας άνθρωπος που πιάνει τον παλμό του κοινού, οποιουδήποτε μαγαζιού. Ακόμα και του δικού του (Bara), στο οποίο έχει κυρίως πολλούς φίλους να τον ακούνε!

"Ενοχλητικός είναι αυτός που περιμένει να χορέψει μονο τα tracks που ξέρει"

Dj Pete: Εδώ και πολλά χρόνια resident dj του Super Paradise της Μυκόνου, ο Panos Galinas ή Dj Pete, ξέρει από αυθεντικό clubbing! Έχει εμφανιστεί άλλωστε σε club στην Ιταλία, Κύπρο, Μ. Βρετανία, Ρουμανία κ.λ.π.

"O πιο ενοχλητικός clubber είναι αυτός που σηκώνει τα χέρια, ζητώντας αλλαγή του κομματιού - μουσικής και αυτός που σε ρωτάει που είναι το WC"

 

 

 

X
 Εδώ και πολλά χρόνια resident dj του Super Paradise της Μυκόνου, ο Panos Galinas ή Dj Pete, ξέρει από αυθεντικό clubbing! Έχει εμφανιστεί άλλωστε club στην Ιταλία, Κύπρο, Μ. Βρετανία, Ρουμανία κ.λ.π.

Ηeavy Pins (Jim Panagopoulos): Έχει συνεργαστεί με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες όπως Bunny Tiger, LouLou, Sleazy G, Sleazy Deep, King Street, Spirit Soul Records, Go Deeva etc.
Ακόμα, έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους παραγωγούς όπως Sharam Jey, Κολόμπο, Saccao, Daniel Fernandes και πολλούς ακόμα…

"Ο πιο “ενοχλητικός” clubber είναι ο δήθεν "ψαγμένος"!"

 

 

Pantelis JMP: Έχει εμφανιστεί σε φημισμένα clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso/ Dybbuk/ Katavothres κ.α.) αλλά και του εξωτερικού, όπως το θρυλικό Cocoon Club (Frankfurt) και έχει μοιραστεί τα decks με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής όπως ο Dennis Ferrer, Seb Fontaine, Nick Warren, Cedric Gervais κ.ά.

"Ο πιο “ενοχλητικός” clubber είναι αυτος που δεν χορεύει στον ρυθμό της μουσικής..."

 

 

Contastinos Saradis: Ο Κωνσταντίνος Σαράντης είναι από τους πιο αγαπητούς djs στην Πάτρα και όχι άδικα! Έχει παιξει μουσική στα καλύτερα club της πόλης και μάλιστα σε εποχές δόξας τους, ενώ συνεχίζει φέτος το καλοκαίρι με parties στο Sea Through! Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός και ένα από τα πιο καλά παιδιά του djing!

"O πιο ενοχλητικός είναι... αυτός που ξινίζει τα μούτρα του, όταν ο δίπλα του χορεύει"

Dj Antonio Karagounis: O dj Antonio είναι η “ψυχή” του rock n' rolla στην Θεσσαλονίκη!

Πολύ γνωστός για τις νυχτερινές βραδινές στιγμές που έχει χαρίσει στους clubbers της όμορφης Θεσσαλονίκης έρχεται να συμπληώρει την λίστα μας!

"Eνοχλητικό θα μπορούσα να χαρακτηρίσω, αυτόν που δεν γνωρίζει (γιατί, πως κ.λ.π) "!