Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γνωστός στο χώρο του kick-boxing σαν "Iron Mike"νίκησε τον Τούρκο αντίπαλό του χθες σε αγώνα στην Κύπρο και έφθασε το σερί 11-0 έναντι της Τουρκίας. 

Ο Ιron Mike κατάφερε σε έναν δύσκολο αγώνα να βγει νικητής από το ρινγκ κυριαρχώντας στον αντίπαλό του Ερκάν Βαρόλ σε έναν αγώνα διάρκειας 25 λεπτών στο Κλειστό του Απόλλωνα στη Λεμεσό της Κύπρου. Η μάχη ήταν δύσκολη, ενώ ένα δυνατό χτύπημα του Τούρκου στο πρόσωπο του Ζαμπίδη ήταν η αιτία να εισέλθει ο γιατρός στο ρίνγκ προκειμένου να περιποιηθεί τον τραυματισμό του. 

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας διεθνής μποξέρ δεν ξέφυγε στιγμή από το στόχο του με αποτέλεσμα να νικήσει τον αντίπαλό του έστω και με τραυματισμό. Οι νίκες του, λοιπόν, ανέρχονται πλέον στις 11 απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους και το αποτέλεσμα αυτό είναι παραπάνω από ικανοποιητικό για την πορεία του. 

Ο χθεσινοβραδινός αγώνας Iron Challenge στη Λεμεσό ήταν και ο προτελευταίος της καριέρας του. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό ο Έλληνας πρωταθλητής στο Kick-boxing πρόκειται να δώσει έναν ακόμη αγώνα τον Ιούνιο στην Αθήνα και έπειτα θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στα 24 χρόνια διαρκούς ενασχόλησής του με το μποξ έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε 177 αγώνες, μετρώντας 154 νίκες και 87 νοκ άουτ. Στην Ελλάδα έχει προσφέρει 15 παγκόσμιους τίτλους και αναδείχθηκε νικητής έναντι σε μεγάλους και διεθνείς αντιπάλους. Μάλιστα, έπειτα από τον αγώνα χθες φρόντισε να ευχαριστήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook όλους όσους τον υποστήριξαν και συνεχίζουν να επιβραβεύουν την προσπάθειά του. Προχωρά ακάθεκτος μαζί με τον κόσμο και για τον τελευταίο του αγώνα τον Ιούνιο. Iron Mike Zambidis vs Erkan Varol.. 9-5-15...IRON CHALLENGE ....Part - 1-4


Iron Mike Zambidis vs Erkan Varol.. 9-5-15...IRON CHALLENGE ....Part - 2-4


Iron Mike Zambidis vs Erkan Varol.. 9-5-15...IRON CHALLENGE ....Part - 3-4


Iron Mike Zambidis vs Erkan Varol.. 9-5-15...IRON CHALLENGE ....Part - 4-4