Σε συνέχεια της περυσινής διοργάνωσης πραγματοποιείται για 2η χρονιά το DREAMLAND FESTIVAL. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από την εταιρεία DREAMLAND A.M.K.E. και την ομάδα της, η οποία εφέτος είναι πλαισιωμένη με νέους συνεργάτες και έχει την Αιγίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, στις όχθες του Αλφειού, στην περιοχή της Μουριάς στην Αρχαία Ολυμπία στις ημερομηνίες 23 - 26 Ιουλίου 2015.


Η διαμόρφωση του προγράμματος της εκδήλωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Η γνωστοποίηση των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, σχημάτων καθώς επίσης και λοιπών συνεργειών θα πραγματοποιείται συνεχώς μέσα από τα social media της εταιρείας μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επιλογής των καλλιτεχνών, των events που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης καθώς επίσης και σε συμφωνία με τοπικές και μη επιχειρήσεις για τον επιπλέον εμπλουτισμό του. Με την ολοκλήρωση κάθε επιμέρους ενέργειας θα ανακοινώνεται άμεσα.

Γίνεται γνωστό ότι


- Η παλιά σελίδα μας στο facebook Dreamland καθώς επίσης και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο [email protected] ιδιοποιήθηκαν κακόβουλα από πρώην συνεργάτη μας ο οποίος αποστασιοποιήθηκε, χρησιμοποιούνται παράνομα και δεν εκφράζουν την εταιρεία μας.


- Οποιαδήποτε πληροφόρηση η επικοινωνία θα πραγματοποιείται στο εξής από την σελίδα στο facebook Dreamland Official, την ιστοσελίδα www.dreamland-greece.gr η οποία βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] το τηλέφωνο 2621026006 και το φαξ 2621035808, στην διεύθυνση Παπαφλέσσα & Προύσσης, ΤΚ 27100, Πύργος.


- Η προπώληση εισιτηρίων η οποία ξεκίνησε με βασικό μοχλό την σελίδα μας στο facebook τέλος Μαρτίου στο όνομα μας ήταν παράνομη και διεκόπη ύστερα από δική μας παρέμβαση. Ευχαριστούμε την εταιρεία προπώλησης για την κινητοποίηση της και την ανταπόκριση της στο νόμιμο δικαίωμα μας με την άμεση διακοπή της προπώλησης. Όσοι εν τω μεταξύ είχαν προμηθευθεί εισιτήρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας. Λυπούμαστε για την αναστάτωση και αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση τους με εισιτήρια του πραγματικού φεστιβάλ.


- Επειδή εμφανίστηκαν συμφωνητικά με πλαστογραφημένη την υπογραφή του εκπροσώπου μας παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα για τυχόν ύπαρξη συμφωνητικών.


- H DREAMLAND A.M.K.E. δεν έχει παραχωρήσει κανένα δικαίωμα της είτε στην επωνυμία είτε στον τίτλο είτε σε καλλιτεχνικές παραγωγές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο από την περυσινη εκδήλωση. Απαγορεύεται απόλυτα κάθε χρήση τους χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά.


Τέλος γίνεται γνωστό ότι η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε.
Για την DREAMLAND A.M.K.E.
Μητράκος Νικόλαος