Καλοκαιράκι «μύρισε» τις νύχτες και η μόδα που θέλει τους νέους και τις νέες να διοργανώνουν πάρτι στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και φέτος.

Στην διαπίστωση αυτή έφτασαν και μάλιστα "ζώντας" την… στα αυτιά τους οι κάτοικοι της περιοχής των Ψηλών Αλωνίων, της Μεσολογγίου και της Πλατείας Βουδ, ακούγοντας την ξέφρενη μουσική, σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε μπαλκονάκι πολυκατοικίας της Ασημάκη Φωτήλα, εκεί στον πέμπτο όροφο.

Το πάρτι ήταν αρκετά καλό, με αρκετά καλή μουσική και αρκετούς μαθητές και μαθήτριες να χορεύουν στο μπαλκόνι, πίνοντας τα ποτάκια τους και… φυσικά ξυπνώντας την γειτονιά. Η μουσική ήταν έντονη και είναι χαρακτηριστικό ότι ακουγόταν από την Μεσολογγίου έως και την πλατεία Βουδ.

Οι συμμετέχοντες στο πάρτι, κρίνοντας από τον χορό που έριξαν και τα τραγούδια που ακούγονταν έως και τις 4 τα ξημερώματα πέρασαν αρκετά καλά, με την ανοχή βέβαια της γειτονιάς και των γειτόνων που προφανώς και είχαν ενημερωθεί για την όλη εκδήλωση.

Το πάρτι στο μπαλκόνι μπορεί να κράτησε ξύπνιους αρκετούς, εξαγριώνοντας τους, όμως έδωσε ένα άλλο χρώμα στην νύχτα τους. Είπαμε, είναι μόδα που από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί το καλοκαίρι μέσα στην πόλη. Η όλη συνταγή είναι απλή: Μπαλκόνι, καναπές, μουσική, χορός, διάθεση για διασκέδαση και φυσικά… νιάτα. Και καλούς γείτονες φυσικά…