Στην Πάτρα θα έρθει για μία και μοναδική συναυλία ο Γιάννης Χαρούλης, στις 13 Μαΐου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο αξιόλογος και ιδιαίτερος ερμηνευτής που έχει αγαπηθεί από την νεολαία θα συνυπάρξει στη σκηνή του Συνεδριακού και του Πολιτιστικού Κέντρου με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.

Η συναυλία θα γίνει στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής. Θα προηγηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Μελέτη και Παρέμβαση στη Δημόσια Υγεία, Εκπαιδευτική και  Κοινωνική Πολιτική».

Με το πέρας της ημερίδας θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Την ορχήστρα θα διευθύνει μουσικά η διακεκριμένη Ελληνίδα μαέστρος κα. Φαίδρα Γιαννέλου. Καλλιτεχνική διευθύντρια της ορχήστρας είναι η κα. Βάγια Ζεππάτου.Την ορχήστρα και τον ερμηνευτή συνοδεύει ο εικαστικός κ. Ευθύμης Αργυράτος με ψηφιακή εικαστική σκηνογραφία σε πραγματικό χρόνο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου χωρητικότητας 930 ατόμων στις 8:30μμ. Θα τηρηθεί ο ακριβής αριθμός των θέσεων. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ινστιτούτου Σωματεία υψηλού κοινωνικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος όπως: 1) Το Άλμα Ζωής, 2) οι Γιατροί του Κόσμου,3) η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας, 4) O Αιμοδότης, 5) η Φλόγα, και όχι μόνο, θα παρευρίσκονται στο χώρο του Συνεδριακού εκδηλώνοντας, μεταξύ άλλων, την ευαισθησία τους και την στήριξή τους.


https://youtube.com/devicesupport