Όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση του "Μusicland" στον ποταμό Αλφειό στην γειτονική Ηλεία!

Πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός που θα φέρουν εις πέρας όπως υπογράφουν οι "άνθρωποι" της "Dreamland 2014"!

To ρεπορτάζ του patrasevents.gr επιβεβαιώθηκε και έτσι στις 23-26 Ιουλίου θα έχουμε ένα housefestival με djs & παραγωγούς από το εξωτερικό αλλά και 110 από την Ελλάδα!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της "Dreamland production":

Tι γίνεται τελικά με την Dreamland;

Από πέρυσι δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα για τον χώρο της Ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Ξαφνικά υπήρξε μια έξαρση εκδηλώσεων όπως και ένα νέο ρεύμα που έδειξε πως έχει την δύναμη να στηρίζει και να ακολουθεί αντίστοιχες προσπάθειες.

Μέσα από αυτά τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν ήταν αναμενόμενο να υπάρξει η ανάγκη της εξέλιξης και της προόδου, αλλάζοντας επίπεδο και δημιουργώντας κάτι πιο πολυσύνθετο, χωρίς να αφήνετε η εικόνα ενός περιφερόμενου θιάσου που διοργανώνει 100 διαφορετικά πράγματα. Η διοργάνωση, η σωστή πληροφόρηση και η διεξαγωγή διαφορετικών εκδηλώσεων θα πρέπει να γίνει με γνώμονα το σωστό αποτέλεσμα αλλά και την δημιουργία σωστών βάσεων για την συνέχεια.

Γι' αυτούς τους λόγους, οι μελλοντικές ενέργειες μας θα είναι οι εξής και θα διαχωριστούν με τρόπο που όλες από κοινού θα στηρίζουν την συγκεκριμένη μουσική σκηνή αλλά ταυτόχρονα δεν θα δημιουργούν διχασμό απέναντι σε όλους εσάς.


Κατασκήνωση και πληροφορορίες!

Το 4ήμερο φεστιβάλ που έχει δρομολογηθεί για 23 με 26 Ιουλίου θα ονομαστεί Musicland Festival. Θα ισχύει το Line Up που έχει ξεκινήσει να ανακοινώνεται με τους Έλληνες και τους ξένους καλλιτέχνες. (LAIDBACK LUKE, DAVID MORALES). Από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις του Line Up ανά ημέρα.

Το φεστιβάλ μεταφέρεται σε ένα καταπληκτικό νέο χώρο στον Αλφειό ποταμό λίγο έξω από την πόλη του Πύργου που το δάσος σε συνδυασμό με το ποταμό το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πύργου αλλά και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Νομού Ηλείας για την άμεση και καθοριστική βοήθεια τους.

Έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 30.000 άτομα αλλά και που θα έχει όλες τις απαιτούμενες παροχές για την ομαλή κατασκήνωση των επισκεπτών μας.

Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες και η προπώληση θα ξεκινήσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαΐου (MUSICLAND FESTIVAL) με πολλές προσφορές (όσοι είναι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων έχουν δικαίωμα τηλεφωνώντας στο 6980171786-what's up να πάρουν και ένα δώρο) τα 200 πρώτα επίσης θα είναι ειδικής προσφοράς στην τιμή των 50€ +1 δώρο!


Εκδηλώσεις σε Πάτρα και στις μεγάλες πόλεις:

Η ανάγκη για διεξαγωγή επιπλέον δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Βόλο κλπ) , που θα πραγματοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια του έτους. Με Line Up που θα βασίζεται όπως πάντα σε Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και με ξένους guest djs που δεν μπορούμε να σας παρουσιάζουμε στις στενές ημερομηνίες που θα διεξάγεται το φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις αυτού του είδους θα ονομάζονται Dreamworld Concerts!


Dream Xperience:

Θα ακολουθήσει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην χρονιά, μια σειρά από parties σε μαγαζιά, που θα πλαισιώνονται από Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ή θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ, με την ονομασία Dream Xperience, έχοντας την πλήρη προώθηση και υποστήριξή μας.