Η ομορφιά είναι υποκειμενική υπόθεση, όμως, αντικειμενικά το μήλο, σε ότι την αφορά, πέφτει άνετα κάτω από την μηλιά.  

Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της 22χρονης Αργυρώς Γιάτσου. Είναι ο τύπος της κοπέλας που όσους υποκειμενικούς παράγοντες και όσα υποκειμενικά κριτήρια και να βάλεις κάτω, θα την χαρακτήριζες αντικειμενικά όμορφη.

Και αυτό μάλλον το κρατάει από την μαμά της. Βλέπετε, η μητέρα της, η Γεωργία Αλεξανδρή, πριν από 28 χρόνια περίπου, στα καλλιστεία του 1987, είχε πάρει τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Η Αργυρώ Γιάτσου, έχοντας γεννηθεί και έχοντας μεγαλώσει στην Ιτέα της Φωκίδας, μένει στην Πάτρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τις φωτογραφήσεις τις ξεκίνησε από ηλικία 18 ετών και μπορεί τίτλο να μην έχει πάρει ακόμα, όπως η μαμά της, όμως η αντικειμενική ομορφιά δεν θέλει κανένα στέμμα.


Έναν φωτογραφικό φακό θέλει να την απαθανατίσεις, όπως έκανε και ο Γιάννης Σαρηγιάννης ξεδιπλώνοντας την, καρέ – καρέ μέσα από τις φωτογραφήσεις του.

Η Αργυρώ Γιάτσου, πέρα από την φωτογραφία είναι αισθητικός, σε ότι αφορά την επαγγελματική της κατεύθυνση, θέλοντας προφανώς να μεταδώσει την γοητεία της νεανικότητας της και της λάμψη της και σε άλλες γυναίκες.

Εκτός της φωτογράφισης και της αισθητικής, αγαπάει και το τραγούδι, έχοντας κάνει κάποιες ηχογραφήσεις παλιότερα και έχοντας τραγουδήσει σε ορισμένα μαγαζιά της ιδιαίτερης πατρίδας της.


Η Αργυρώ, ξέρει να μαγνητίζει τον φακό

Μελαχρινή ή καστανή, γνωρίζοντας την τέχνη του να μεταμορφώνεται από κοριτσάκι σε μοιραία γυναίκα, για χάρη της φωτογράφισης, ξέρει να μαγνητίζει τον φακό με τον ερωτισμό της, έχοντας ένα βλέμμα που άλλοτε λέει πολλά και άλλοτε μοιάζει αυστηρό και απόμακρο.

Είναι ένα πλάσμα που με λίγα λόγια, η φύση του χάρισε πολλά, ενώ ακόμα περισσότερα θέλει να αποκτήσει η ίδια με το σπαθί της παλεύοντας για τα όνειρα της και τους στόχους της.


Με την μαμά της - Όταν το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά