Φέτος το καλοκαίρι, στον γειτονικό νομό Ηλείας, αναμένεται καυτό!

Σας έχουμε νέα για το festival που πέρυσι λεγόταν Dreamland, κίνησε το ενδιαφέρον σας και το δικό μας και φέτος έχει προκαλέσει λίγο μπάχαλο μεταξύ των διοργανωτών, των συμμετεχόντων και του απλού κόσμου που πέρυσι πέρασε καλά και φέτος θέλει να περάσει ακόμα καλύτερα!

Σύμφωνα με νεώτερα, μετά από διένεξη των διοργανωτών που τα “έσπασαν” τον Ιούλιο:

α) Δεν θα γίνει κανένα φεστιβάλ

β) Θα γίνει ένα που θα είναι κάτι σαν συνέχεια της Dreamland με το όνομα “Musicland”

γ) Θα έχουμε δύο φεστιβάλ. Ένα που θα λέγεται Dreamland και θα ανήκει στον έναν εκ των διοργανωτών ή και στους δύο (το δικαστήριο θα αποφασίσει αφού τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ) και ένα ακόμα που θα λέγεται Musicland.

Η πρώτη περίπτωση δείχνει λίγο πιο μακρινή αλλά όχι απίθανη, αφού μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ορίζοντα, όλα είναι στον “αέρα”! Η δεύτερη είναι πιο πιθανή και αυτό γιατί σύμφωνα με email ένας εκ των ιδιοκτητών του brand “Dreamland” έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικό στους 110 djs που όπως είχε γράψει πρώτο το patrasevents.gr πριν λίγους μήνες, θα απαρτίζουν το dreamland.

Mεταξύ άλλων σε αυτό το mail αναφέρεται πως θα γίνει ένα festival, το Musicland κάπου στην Ηλεία στις 23 -26 Ιουλίου.

Ακόμα αναφέρεται:

"Από πέρυσι δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα για τον χώρο της Ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Ξαφνικά υπήρξε μια έξαρση εκδηλώσεων όπως και ένα νέο ρεύμα που έδειξε πως έχει την δύναμη να στηρίζει και να ακολουθεί αντίστοιχες προσπάθειες. Μέσα από αυτά τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν ήταν αναμενόμενο να υπάρξει η ανάγκη της εξέλιξης και της προόδου, αλλάζοντας επίπεδο και δημιουργώντας κάτι πιο πολυσύνθετο, χωρίς να αφήνεται η εικόνα ενός περιφερόμενου θιάσου που διοργανώνει 100 διαφορετικά πράγματα.

Η διοργάνωση, η σωστή πληροφόρηση και η διεξαγωγή διαφορετικών εκδηλώσεων θα πρέπει να γίνει με γνώμονα το σωστό αποτέλεσμα αλλά και την δημιουργία σωστών βάσεων για την συνέχεια. Γι' αυτούς τους λόγους, οι μελλοντικές ενέργειες θα διαχωριστούν με τρόπο που όλες από κοινού θα στηρίζουν την συγκεκριμένη μουσική σκηνή αλλά ταυτόχρονα δεν θα δημιουργούν διχασμό απέναντι σε όλους εσάς..."


Όσον αφορά την 3η περίπτωση τίποτα δεν αποκλείται αφού ο έταιρος ιδιοκτήτης και διοργανωτής της "Dreamland του 2014" έχει δικαιώματα όπως την εκ νέου διεξαγωγή του φεστιβάλ και φέτος που φέρει μάλιστα την συνδιοργάνωση του δήμου!

Δεν αποκλείται όπως έχει ανακοινωθεί να γίνει και Dreamland πάλι στις 23-26 Ιουλίου!

Μόλις πριν κάποιες ώρες, η σελίδα της Dreamland ανάρτησε το εξής post:


O καθένας τα μεταφράζει όπως θέλει, αφού το τοπίο είναι χλωμό!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα και αν δεν ξεμπερδέψουν σύντομα, η Ηλεία και ολόκληρη η χώρα θα χάσει την ευκαιρία να προωθήσει και να προάγει προς το εξωτερικό ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα φεστιβάλ, που θα είχε θετικό αντίκτυπο για την Ελλάδα, που τελευταία έχει γίνει ο "φτωχός συγγενής" της Ευρώπης!