Σαν «βόμβα» αναμένεται να σκάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα η είδηση που θέλει ένα από τα πρόσωπα της Πάτρας με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που πρωτοστατούσε στην προσπάθεια στήριξης απόρων ατόμων και οικογενειών, να αποδεικνύεται «μαϊμού».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα βγουν στη δημοσιότητα ο συγκεκριμένος αυτός Πατρινός παρακρατούσε ένα μεγάλο μέρος των προσφορών που συγκέντρωνε από ανυποψίαστους πολίτες προς δικό τους όφελος.

Ο συγκεκριμένος Πατρινός που όχι μόνο βοηθούσε, αλλά με την δράση του παρακινούσε και συμπολίτες για να ενεργοποιηθούν και να στηρίξουν άτομα και οικογένειες που δεν είχαν στην ήλιο μοίρα, φέρεται να είχε αναγάγει την φιλανθρωπία σε κερδοσκοπική επιχείρηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα, στην τελευταία του δράση, φρόντισε να εμπλέξει και άλλα πρόσωπα, κατευθύνοντάς τους, μέρος των προσφορών, αγαθών και χρημάτων, εμφανίζοντας τα συγγενικά προς τα άτομα για οποία γινόταν η προσπάθεια ενίσχυσης τους.

Είναι ένα πρόσωπο που από τα χέρια του έχουν περάσει χρήματα και αγαθά για την ενίσχυση πολυμελών οικογενειών, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει ακόμα και σε δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα σε νοικοκυριά και σε οικογένειες που δεν είχαν να πληρώσουν.

Η όλη υπόθεση που ήρθε τυχαία στο φως δεν αποκλείεται να φτάσει και στα έδρανα των δικαστηρίων, καθώς έχουν εμπλακεί άτομα που δεν γνώριζαν τίποτα για το όλο θέμα.