Ιστορία έγραψαν οι αθλητές της Άμυνας Πατρών για το σωματείο τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας όπου συμμετείχαν.  

Οι πυγμάχοι του Μάριου Καπερώνη κατάφεραν να επιστρέψουν στην Πάτρα με δύο χάλκινα μετάλλια που είναι και τα πρώτα μετάλλια της Άμυνας Πατρών, σε αυτές τις διοργανώσεις.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο Γιώργος Κιμιόπουλος στην κατηγορία των 64 κιλών και ο Παναγιώτης Προδρομίδης στα 91 + κιλά πήραν δύο χάλκινα μετάλλια στους αγώνες που έγιναν στην Κορινθία.

Αν μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Άμυνας Πατρών, δεν αδικούνταν από τις αποφάσεις της διαιτησία τώρα ενδεχομένως να μιλούσαμε και για ένα ακόμα μετάλλιο για την ομάδα του Μάριου Καπερώνη.

Ο προπονητής πάντως της Άμυνας Πατρών είναι έτσι και αλλιώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας. Ο Μάριος Καπερώνης, μιλώντας, στο patrasevents.gr τονίζει: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος  από τις εμφανίσεις και τις προσπάθειες των παιδιών.

Μπορεί να μην είχαμε την ανάλογη εμπειρία για την συμμετοχή σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, όμως όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα καταφέραμε να καλύψουμε το κενό αυτό μέσα από την δουλειά μας και την αγάπη για την πυγμαχία.  Πιστεύω ότι στο μέλλον εφόσον όλα πάνε καλά θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις από την Άμυνα».