Μία όμορφη και συναρπαστική εμπειρία είχαν οι αθλητές των σωματείων του Tae Kwon Do στην περιοχή μας, την Κυριακή στις 25 Απριλίου.

Το κλειστό στάδιο των Ροϊτίκων γέμισε από δεκάδες μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους αθλητές στην αθλητική συνάντηση και στους αγώνες επίδειξης Tae Kwon Do που έγιναν με πρωτοβουλία των συλλόγων της Πάτρας και της ευρύτερης Δυτικής Ελλάδος.

Στους αγώνες επίδειξης συμμετείχαν δεκάδες αθλητές που είχαν την ευκαιρία με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσουν τους συνομήλικους τους και να μοιραστούν μαζί τους αθλητικές εμπειρίες, καθώς τους ενώνουν το κοινό τους ενδιαφέρον και η αγάπη για το Tae Kwon Do.


Την ξεχωριστή αυτή αθλητική συνάντηση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παρακολούθησαν και οι γονείς των παιδιών που είχαν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και να τους χειροκροτήσουν, επιβραβεύοντας τους με το καλύτερο τρόπο.

Ήταν μία συνάντηση όπου αθλητές, γονείς και δάσκαλοι των σωματείων πέρασαν όμορφα, ενώ το σημαντικό είναι ότι φάνηκε μέσα από αυτή η συνεχής αγωνιστική πρόοδος που έχει το άθλημα του tae kwon do στην περιοχή μας, με όλο και περισσότερους νέους να ασχολούνται με αυτό.


Οι αθλητικοί σύλλογοι που έλαβαν μέρος στην επίδειξη με τους αντίστοιχους δασκάλους τους ήταν οι παρακάτω:

Α.Σ. ΚΙΝΗΣΗ                  Ανδριακόπουλος Χρήστος
Α.Σ. ΔΟΞΑ                     Παπαδάτος Ανδρέας-Νικολοπούλου Γεωργία
Α.Σ. ΠΑΜΑΧΟΙ ΙΤΕΑΣ       Καλλημάνης Δημήτρης
Α.Σ. ΑΡΙΩΝ                   Χριστοδουλόπουλος Γιάννης
Α.Σ. FIGHT CLUB            Κοτσόπουλος Μιχάλης
Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ                  Δελλαπόρτας Γεράσιμος
Α.Σ. ΑΓΩΓΗ                   Καλφαγιάννης Γεώργιος & Παναγιώτης
Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ            Κάκκος Νικόλαος
Α.Σ. ΛΕΩΝ                    Σταυρόπουλος Γεώργιος.