Με ένα "πολυσυλλεκτικό" line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το Colour Day Festival είναι το πιο ολοκληρωμένο "experience event" του καλοκαιριού.

Η ΝΕΑ φεστιβαλική πρόταση που δεν πρέπει να χάσει κάνεις! 

Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο παλμός της διασκέδασης χτυπά στο Colour Day Festival!


Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό σκηνικό για το Colour Day Festival - το ιδανικό dance floor για το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού!

Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα βρεθούν στη σκηνή του Colour Day Festival εκτοξεύοντας τη διάθεσή μας για διασκέδαση, για ατέλειωτο πάρτι και χορό! Ψηλά, ως τον ουρανό! 

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι όλες τις ανακοινώσεις για τα dance acts του φεστιβάλ αλλά και τοLive Act που θα παίξει ζωντανά.
Θα καταλάβουν τα decks και τη σκηνή του Colour Day Festival για να μας απογειώσουν με ένα 8ωρο μουσικό πρόγραμμα.


Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη μουσική, το ίδιο πάθος για το χορό και τη διασκέδαση! Ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, δυνατή μουσική, πάρτι και χορό!

Όλοι μαζί θα ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία "βαμμένη με χρώμα"! 

Το ΟΑΚΑ στις 20 Ιουνίου θα πλημμυρίσει με χρώμα, πάθος, χορό, ένταση,  χαμόγελα!


Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους! 

Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια!


Ήδη έχει γίνει viral sensation καθώς "στόμα με στόμα" ή μάλλον... "ποστάρισμα με ποστάρισμα" έχει ήδη φτάσει μέσα σε μία μόλις εβδομάδα τις 28.000 (!!!) δηλώσεις συμμετοχής! 

Έρχεται το Σάββατο 20 Ιουνίου για να ντύσει με χρώμα, χαρά και φαντασία το καλοκαίρι μας, σε ένα πρωτότυπο και αξέχαστο event festival στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! 

Ντύσου στα λευκά και έλα να γίνεις χρωματιστός! 

Colour Day Festival
Ότι πιο fun έχεις ζήσει ποτέ!

Η πιο δυνατή εμπειρία του καλοκαιριού σε περιμένει! 

Να είσαι εκεί αλλιώς την έβαψες!


Colour Day Festival [Official Teaser]