Υπάρχουν ποτά που βοηθάνε και ποτά που νομίζεις ότι βοηθάνε. Το θέμα είναι να "ανέβεις" και να έχεις επιδόσεις. Οπότε καλό είναι να ξέρεις τι βοηθάει και τι όχι. Στο θέμα ποτό λοιπόν έχουμε και λέμε:

Χυμός μήλου

Θυμάστε την ιστορία με τον Αδάμ και την Εύα; Να σας πούμε ότι οι Ρωμαίοι εκτιμούσαν ιδιαίτερα το χυμό μήλου και να σας θυμίσουμε πόσο γνωστοί ήταν για τα όργια που έκαναν. Έχουμε και λέμε λοιπόν, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, βοηθάει το ανοσοποιητικό και σύμφωνα με όλες τις έρευνες βοηθάει και στη λίμπιντο. Αν θέλετε να ρίξετε και λίγη κανέλα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Τσάι με τζίνσενγκ

Το τζίνσενγκ είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Για να μην έχετε αμφιβολίες όσοι πίνουν τακτικά τσάι με τζινσένγκ έχουν μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία. Το λέει έρευνα του Πανεπιστημίου της Χαβάης, ενώ έτερη μελέτη στην Κορέα υποστηρίζει ότι κάνει καλό σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας.

Καυτή σοκολάτα

Ανεβάζει τη διάθεση εδώ και αιώνες. Σε μελέτη που έγινε έχει αποδειχθεί ότι όσοι καταναλώνουν μικρή ποσότητα μαύρης (κατά προτίμηση) σοκολάτας εμφανίζουν μεγαλύτερη επιθυμία. Αν θέλετε ακόμα καλύτερη αποτελέσματα προσθέστε στη συνταγή και λίγη καυτερή πιπεριά.