Άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας, σε μία ώρα που η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο.

Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, χτυπώντας με μανία η μία την άλλη την στιγμή που δεκάδες περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους μπροστά σε αυτό που έβλεπαν.

Οι δύο νεαρές έπαιξαν στη κυριολεξία μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ακόμα και τα άτομα που ήταν στην παρέα τους στάθηκε αδύνατον να τις συγκρατήσουν. Τελικά το επεισόδιο έληξε μετά από ώρα, με τις δύο εμπλεκόμενες να… ρίχνουν και τα «γαλλικά» τους, βρίζοντας η μία την άλλη με χυδαίες εκφράσεις.

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που οι δύο κοπέλες έπαιξαν ξύλο και μάλιστα με τέτοια μανία. Το μόνο που ακούστηκε ήταν ότι οι δύο πρωταγωνίστριες του… ρινγκ είχαν επεισοδιακό παρελθόν μεταξύ τους και διαφορές που είχαν μείνει ανοικτές.