Έναν πρωτότυπο τρόπο για να βγάλει χρήματα βρήκε μία καλλιτέχνις στη Νέα Υόρκη ζωγραφίζοντας τα πορτρέτα από τα οπίσθια διασημοτήτων.

Η Καταλίνα Βιέχο, που έχει καταγωγή από την Ισπανία, ζωγραφίζει μικροσκοπικές πολύχρωμες εικόνες με τα οπίσθια γνωστών σταρ του Χόλιγουντ, όπως αυτά έχουν φωτογραφηθεί όμως μόνο από τους παπαράτσι.

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτι Πέρι, η Μάιλι Σάιρους και η Μπιγιονσέ, είναι μερικές μόνο από τις σταρ που έχει ζωγραφίσει η 31χρονη που μέχρι στιγμής έχει φτιάξει 42 εικόνες, οι οποίες είναι στο μέγεθος ενός γραμματόσημου και κοστίζουν 90 δολάρια.


Η Κιμ Καρντάσιαν

Όπως εξήγησε η καλλιτέχνις, ήθελε να ζωγραφίσει τους σταρ που διάλεξε ενώ αυτοί χαλαρώνουν και βρίσκονται σε διακοπές και όχι όπως φαίνονται στις λαμπερές καμπάνιες που συμμετέχουν.

Για να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτή της την προσέγγιση, ονόμασε κάθε έργο από το μικρό όνομα τής κάθε σταρ, αποδίδοντάς του έτσι και έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα.

«Το γεγονός ότι αυτά τα οπίσθια ανήκουν σε διασημότητες αυξάνει την περιέργεια των θεατών», δήλωσε η Καταλίνα.


Η Άμπερ Ρόουζ

Όσον αφορά στο λόγο για τον οποίο προτίμησε να ζωγραφίσει τα οπίσθια και όχι τα πρόσωπά τους, σύμφωνα με την Daily Mail, είπε: «Το πιο ισχυρό διαφημιστικό όπλο που έχει μία διασημότητα είναι η δημόσια ταυτότητά της, και το πρόσωπο του καθενός αντικατοπτρίζει αυτή την ταυτότητα. Ακόμα και όταν βλέπουμε την πίσω όψη ενός διάσημου στα περιοδικά, αυτή συνοδεύεται από το πρόσωπο του. ΟΙ μικροσκοπικές ζωγραφιές μου δεν περιλαμβάνουν πρόσωπα και μερικά θα ήταν δύσκολο να αναγνωριστούν χωρίς τον τίτλο που ωθεί τον κόσμο να γίνουν οι ίδιοι παπαράτσι. Ο κόσμος μου λέει ότι νιώθει σαν κοιτά στην κυριολεξία «το πίσω μέρος της φήμης» κάτι που είναι αστείο, αν το καλοσκεφτείς».


Η Κάμερον Ντίαζ

Ο τίτλος του έργου της που αυτή τη στιγμή εκτίθεται στην γκαλερί  SHAG του Μπρούκλιν είναι “A View of the End”.


Η Μάιλι Σάιρους


Η Κέιτι Πέρι


Η Πενέλοπε Κρουζ


Η Ριάνα


Η Νίκι Μινάζ


Η Μπρίτνει Σπίαρς


Η Ζιζέλ


H Μπιγιονσέ