Για ακόμα μία χρονιά «Τα κορίτσια φτιάχνουν» διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το Πασχαλινό bazaar στο café Libido στη Veso Mare.

Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν στον πολύ όμορφο χώρο και σε περίοπτη θέση τοποθέτησαν τις χειροποίητες δημιουργίες τους δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και κυρίως γιορτινή.


Αυτό ακριβώς ήταν! Μια τεράστια γιορτή με τα υπέροχα κορίτσια που μας εντυπωσίασαν με το γούστο, το μεράκι και την αγάπη που έχουν για το χειροποίητο.

Υψηλής ποιότητας κοσμήματα, γλυκά, ρούχα, λαμπάδες και διακοσμητικά περίμεναν τους αγοραστές του Πάσχα που θέλησαν να πάρουν δωράκια για τους αγαπημένους τους, αλλά και για τους ίδιους τους εαυτούς τους…


Η πρόσκληση ήταν ανοιχτή σε όλο τον κόσμο και ο σκοπός ιερός αφού μέρος των εσόδων πήγε στον σύλλογο «Φωλιά»!

Τα παζάρια της ομάδας τα «Κορίτσια Φτιάχνουν» έχουν αποδείξει, ότι αποτελούν πόλο έλξης νέων καλαίσθητων επισκεπτών που αναζητούν ανώτερη ποιότητα, ταυτότητα και προσεγμένες πρώτες ύλες.

Η πρωτοτυπία άλλωστε είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό της ομάδας, όπως και το όραμα για μετάδοση της ενασχόλησης και της κουλτούρας των χειροποίητων αλλά και η τάση να δημιουργούν ένα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο κλίμα.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: