Τη τιμητική της θα έχει από ότι φαίνεται η Αχαΐα και η Ηλεία στο φετινό «The Voice».

Μετά την 16χρονη από την Πάτρα, την Πολυξένη Λυκούδη που εντυπωσίασε τους κριτές κάνοντας και τους τέσσερις να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα, στην επόμενη φάση του παιχνιδιού πέρασε και η 20χρονη Ανδρομάχη Δημητροπούλου από τα Λεχαινά.

Πρόκειται για μία αρκετά όμορφη κοπέλα που έχει γεννηθεί στην Γερμανία, αλλά μεγάλωσε στα Λεχαινά της Ηλείας, ενώ πλέον σπουδάζοντας Γερμανική Φιλολογία ζει στην Αθήνα. Η 20χρονη από τα Λεχαινά τραγούδησε το  «Άλλα μου λεν’ τα μάτια σου», με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, μεταξύ fank και jazz και πήγε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, του μοναδικού κόουτς που γύρισε για να την πάρει κοντά του.

Πήγε δηλαδή στην ομάδα όπου βρίσκεται και η Πατρινή Πολυξένη Λυκούδη. Με αυτήν ο Stavento συμπλήρωσε την 16αδα των παικτών της ομάδας του, ενώ η όμορφη Ανδρομάχη δήλωσε ευτυχισμένη που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι η ίδια ήταν καλεσμένη το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.


Ανδρομάχη Δημητροπούλου - Άλλα μου λεν’ τα μάτια σου | The Voice of Greece - Blind Audition (S02E08)


Δείτε φωτογραφίες από το προφίλ της όμορφης Ανδρομάχης