O Panos Haritidis γεννήθηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας και έκανε κυριολεκτικά τα πρώτα βήματά του μέσα στη μουσική, μιας και οι γονείς του ήταν ιδιοκτήτες ενός εκ των παλαιότερων και καλύτερων δισκοπωλείων της Δυτικής Μακεδονίας. Εκεί απέκτησε τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα, ανάμεσα σε βινύλια και πικάπ και από τότε άνθισε η αγάπη του για την μουσική και η αναζήτηση σε ότι αφορά αυτή. Με την πάροδο του χρόνου οι μουσικές γνώσεις του αυξάνονται σε όλα τα είδη μουσικής. Σε ηλικία μόλις 15 ετών ξεκινά τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα ως dj, ενώ παράλληλα κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές που τον καθιερώνουν στον χώρο.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε resident dj ενός εκ των καλύτερων club της Δυτικής Μακεδονίας, το club Da Luz στην Κοζάνη, αλλά και resident dj της Star Genesis Productions στην Κύπρο. Έχει εμφανιστεί στα Mad Awards, αλλά και στα καλύτερα clubs της Ελλάδος όπως το W club στην Αθήνα, το Studio 54 στην Κέρκυρα, το Όλα Ελληνικά, κ.α. Ενώ σε εβδομαδιαία βάση τον συναντά κανείς στο Markiz της Θεσσαλονίκης. Οι εμφανίσεις του εκτός Ελλάδος είναι πλέον πολύ συχνές και ανά τακτά διαστήματα ταξιδεύει στην Γερμανία, το Βέλγιο και την Κύπρο.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνής μουσικής σκηνής τον έχουν καθιερώσει ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες djs. Μερικές από τις συνεργασίες του είναι με τους: Dave Seaman, G Pal, David Deejay, Balearic Sοul, Claydee Lupa, V. Tsilichristos, A. Christopoulos, Reckless, Playmen, Mattyas, Inna, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Tamta, Going through, Nevma, Μικρο, Master Tempo, Nigma, Ominus, The rook, Locomondo, Κ. Στικουδη, Stan, Ν. Γκανος, Ευριδικη, Δ. Κοργιαλας, Δ.Αναστασιαδης, Κοκκινα χαλια, Mystique, Cabaret Balkan, H. Βρεττος, Γ.Γιασεμης, Θ. Τζανης, Σ. Μαξιμος, Μ. Πιεριδη, Γ. Σαμπανης, Γ. Μπεκας, Λ. Γιωρκας, Σ. Ροκκος, Γ. Παπαδοπουλος, Βαλάντης, κ.α.

O Panos ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της μουσικής του πορείας υπήρξε και συμπαραγωγός σε κάποια πολύ γνωστά κομμάτια που έγιναν επιτυχίες όπως: Plan B- Εσύ κι εγώ, Marty VS Haritidis - Salam Alaikum, κ.α. ενώ πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το επιτυχημένο remix του αγαπημένου hit του Βαλάντη - Τι άλλο θέλεις πιο πολύ, το οποίο ακούγεται παντού.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ - Τι αλλο θελεις πιο πολυ (Panos Haritidis Official remix)