Τα δωμάτια του Hotel Byzantino είναι άρτια εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις και διακοσμημένα με γούστο. Το Byzantino διατηρεί τα ιστορικά χαρακτηριστικά του, τα οποία προσφέρουν μοναδική ομορφιά και κομψότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τις αυθεντικές κολόνες και τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα διακόσμηση και τα έπιπλα αντίκες.

Το εστιατόριο Pubblico του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν δώρα από το κατάστημα λαϊκής τέχνης, το Μουσείο Κομπολογιού και το κατάστημα με είδη γυναικείας ένδυσης του Hotel Byzantino.

Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την Πάτρα οδικώς. Διατίθεται επίσης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης όλο το 24ωρο και με πρόσθετη χρέωση, σε απόσταση 30 μέτρων.


Εξωτερικοί χώροι-Αίθριο

Φαγητό & Ποτό-Μπαρ, Πρωινό στο δωμάτιο, Εστιατόριο (à la carte)

Ίντερνετ-Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δεν χρεώνεται .

Πάρκινγκ-Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, απαιτείται κράτηση και υπάρχουν χρεώσεις.

Υπηρεσίες-Υπηρεσία δωματίου, Ενοικίαση αυτοκινήτου, 24ωρη ρεσεψιόν, Γρήγορο check in/check out, Οργάνωση εκδρομών, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Υπηρεσία σιδερώματος, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Φαξ/Φωτοτυπικό, Κατάστημα δώρων/αναμνηστικών, Νυφική σουίτα

Γενικά-Εφημερίδες, Θυρίδα ασφαλείας , Καταστήματα (στις εγκαταστάσεις), Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Κλιματισμός