Το Astir είναι ακριβώς δίπλα στο σταθμό των τρένων και των λεωφορείων και αποτελεί την ιδανική βάση για τους τουρίστες και για όσους αναζητούν το ιδανικό μέρος για επαγγελματικές συναντήσεις. Σταθμεύστε το αυτοκίνητό σας στο υπόγειο γκαράζ και έπειτα απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό στο lounge bar.

Το εστιατόριο των εγκαταστάσεων που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, λειτουργεί το καλοκαίρι και προσφέρει νόστιμα γεύματα και πανοραμική θέα στον Κόλπο της Πάτρας και στην πόλη. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει επίσης εξωτερική πισίνα. Το μπιστρό μπαρ-εστιατόριο σερβίρει ελληνική και διεθνή κουζίνα.

Όλα τα δωμάτια έχουν ευρύχωρη διαρρύθμιση και περιλαμβάνουν μοντέρνα επίπλωση. Ελέγξτε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα με το ασύρματο internet ή επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τοπικές περιηγήσεις και αξιοθέατα.

Αυτό το κατάλυμα διαθέτει και τις ακόλουθες ονομασίες: Astir


Παροχές του Astir

Εξωτερικοί χώροι - Εξωτερική πισίνα
Δραστηριότητες  - Σάουνα
Φαγητό & Ποτό  - Εστιατόριο, Μπαρ, Πρωινό στο δωμάτιο
Ίντερνετ  - Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δεν χρεώνεται .
Πάρκινγκ  - Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση και υπάρχουν χρεώσεις.
Υπηρεσίες  - Υπηρεσία δωματίου, Μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο, Ενοικίαση αυτοκινήτου, 24ωρη ρεσεψιόν, Γρήγορο check in/check out, Οργάνωση εκδρομών, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Στεγνό καθάρισμα, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Φαξ/Φωτοτυπικό
Γενικά  - Θυρίδα ασφαλείας , Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Κλιματισμός
Γλώσσες επικοινωνίας - Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά