Οι… έξυπνες στάσεις φωτίστηκαν από το πρωί της Πέμπτης και η λειτουργία τους ξεκίνησε δοκιμαστικά σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η πρώτη στάση που φωτίστηκε ήταν αυτή στην διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και άλλες, όπως αυτή στην άνοδο της Γούναρη, στο ύψος του ΟΤΕ, στην διασταύρωση της Τσαμαδού με την Κορίνθου, στην Τριών Ναυάρχων και στην Μαιζώνος, στην αφετηρία της Ταραμπούρα, αλλά και στην πλατεία Γεωργίου.

Πρόκειται για πιλοτική εφαρμογή προγράμματος το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του SUMMIT από την ΑΔΕΠ. Το σύστημα αναμένεται να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν τοποθετηθεί συνολικά 30 πινακίδες.

(H φωτογραφία είναι του Οδυσσέα Ξεριζωτή)στασεις