Το Thomas Hairdressing room είναι ένα ειδικό κατάστημα για το κόψιμο, το χτένισμα και την περιποίηση των μαλλιών αλλά και των νυχιών.

Κάθε άνθρωπος οφείλει να είναι δυο πράγματα: κλασάτος και υπέροχος...!

Στην πολύχρονη παρουσία του το Thomas Hairdressing room συνδυάζει με γνώση και διάθεση το κλασσικό με το μοντέρνο, αναμειγνύοντας κλασσικές γραμμές που έμειναν στο χρόνο με τολμηρές δημιουργίες. Από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα η ομάδα του Thomas Hairdressing Room παρακολουθεί τις εξελίξεις συμμετέχοντας σε σεμινάρια που γίνονται είτε με επισκέψεις εξειδικευμένων στελεχών των εταιρειών που εμπιστευόμαστε στο χώρο είτε με ταξίδια της ομάδας στο εξωτερικό είτε και παρακολουθώντας συλλογές τάσεων σε DVD.

Ο ιδιαίτερος χώρος του Thomas Ηairdressing room είναι ιδανικός για χαλάρωση, ανανέωση και απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους.

Η εξειδίκευση είναι στο ανώτερο επίπεδο με πρωτοπόρες γραμμές και styling έχοντας πάντα μια φυσική αίσθηση του αποτελέσματος. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε γραμμές και χρώματα ώστε να μην έχετε πλέον ανάγκη το κομμωτήριο. Μέτα από πολυετή μελέτη, προτείνονται γραμμές που χαρίζουν αίσθηση ελευθερίας πέρα από τα κλασικά μακριά βαριά μαλλιά. Είναι πρωτοπόροι σε κοντές και γεωμετρικές γραμμές όπως επίσης και σε ανάλαφρες, αέρινες!