Την δική του σχολή Muay Thai Boxing λειτουργεί εδώ και ορισμένο διάστημα το Gym Maiandros.

Το Gym Maiandros μαζί με τα σύγχρονα προγράμματα γυμναστικής και fitness, δίνει τη δυνατότητα της εκπαίδευσης, σε ένα μαχητικό σπορ που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές.

Το τμήμα λειτουργεί στον χώρο του Gym Maiandros, με εκπαιδευτή τον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή του Muay Thai και Sistema, πρώην αξιωματικό του Ρώσικου Στρατού (Spetsnaz VDV), Ευγένιο Γκυντίλλο.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στο τμήμα έχουν την δυνατότητα να παίζουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Muay Thai σε όλες τις κατηγορίες και στα μεγαλύτερα τουρνουά της Ελλάδος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα χρόνο έχουν φέρει στην Πάτρα πέντε χρυσά μετάλλια και έχουν καταφέρει να δείξουν με τις επιδόσεις τους το επίπεδο και την ποιότητα τους ως αθλητές.


Στους τελευταίους αγώνες που πήραν μέρος οι αθλητές Muay Thai του Gym Maiandros, στην διοργάνωση New Achilles 2015, στην Αθήνα, την Κυριακή στις 15 Μαρτίου, ο μαχητής Πάνος Γαλάτης κατάφερε να στεφθεί νικητής στη μάχη που έδωσε με υπεροχή στα σημεία.

Ο άλλος μαχητής δεν μπόρεσε να δει στο ρινγκ τα αποτελέσματα της προπόνησης του, καθώς δεν βρέθηκε αντίπαλος που να ικανοποιεί το απαιτούμενο βάρος για την κατηγορία του.

Muay Thai Patras - πάντα νικητές!

Να σημειώσουμε ότι η διεύθυνση του Gym Maiandros είναι Πατρέως 96 και το τηλέφωνο 2610-221218.