Στην φωτογραφία του συμπολίτη κ. Τεύκρου Σακελλαρόπουλου διακρίνεται το “οικολογικό” φρεάτιο, εντός της λιμενικής ζώνης, περίπου 50 μέτρα δεξιά επί της πλευράς της εισόδου της Γούναρη!

Μια κατασκευή "της φύσης" που δικαιολογεί αν μη τι άλλο το πως τα βουλωμένα φρεάτια προκαλούν προβλήματα κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων.

Αναρωτιόμαστε δε, ποιοι από την δημοτική αρχή φέρουν την ευθύνη την "καλλιτεχνική" για να αποδώσουμε τις σχετικές τιμές! Σταματάμε να ειρωνευόμαστε και παραθέτουμε το κείμενο του κ. Σακελλαρόπουλου όπως το δημοσιοποίησε στο "patras old photos"!

"Η (πολύ) Υψηλή Αισθητική των Φρεατίων της Πάτρας

Η Πάτρα, ως… άγνωστον (!) είναι μία πόλις με πολύ υψηλό ποσοστό βροχόπτωσης! Σήμερα είναι μία από αυτές τις χαρακτηριστικές ημέρες (βρέχει συνεχώς από χθες το βράδυ)… Ωστόσο δεν μπορώ να μην θαυμάσω την (πολύ) υψηλή αισθητική των φρεατίων της για την απομάκρυνση της βροχής! Στην Ρήγα Φεραίου τα περισσότερα είναι στρωμένα με υψηλής ποιότητας μοκέτες! Η Πάτρα είναι μία όντως αριστοκρατική πόλις και τα φρεάτιά της δεν δύνανται να μην ακολουθούν!

Σ' αγαπάμε Πάτρα μας, γιατί είσαι η μοναδική πόλις, όπου ακόμα και τα φρεάτια απομάκρυνσης των υδάτων της βροχής έχουν προσωπικότητα και αισθητική! Το εννοώ αυτό και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά…"