Για άλλη μια χρονιά, έτσι και φέτος, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους κοινωνικούς σκοπούς του φορέα. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου σε σύμπραξη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό... Μια μουσική διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα, την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 9.00 μ.μ.  στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!


Ήλιε μου σε παρακαλώ - Δημήτρης Μπάσης

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδυάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το ελληνικό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Η σύμπραξή τους με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων με τα 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της, θα δώσει μια ιδιαίτερη μουσική ατμόσφαιρα στη βραδιά.


Ραλλία Χρηστίδου - Μια Ζωή (Official Video Clip)

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας από τη Βάγια Ζεππάτου.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο Στάθης Σούλης.

Προπώληση εισιτηρίων 8 ευρώ

 DISCOVER, ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ VIDEO CLUB  SEVEN

Ταμείο (το βράδυ της συναυλίας): 10 ευρώ

Για ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ ισχύει η τιμή των 8 ευρώ

Διοργάνωση:  Εθνικό συμβούλιο κατά των ναρκωτικών

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6972307470