Με το που ολοκληρώθηκε το πρώτο φεστιβάλ της house “Dreamland” το περασμένο καλοκαίρι στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκίνησαν οι εργασιές για το 2ο και αυτό λόγω της μεγάλης του, επιτυχίας.

Είναι, άλλωστε, το μόνο φεστιβάλ στην Ελλάδα, που ταυτίστηκε με άλλα μεγάλα του εξωτερικού, όπως αυτό της Tomorrowland!

Οι Dreamland lovers ετοιμάζονται και φέτος για το “Dreamland” Νο 2!

Φυσικά και θα επαναληφθεί και ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με τους διοργανωτές με τους οποίους ήρθαμε σε επικοινωνία.

Όπως πρώτοι διαβάσατε στο patrasevents.gr για το μεγάλο festival, που συγκέντρωσε στις όχθες του ποταμού Αλφειού 30.000 επισκέπτες, έτσι και φέτος σας ανακοινώνουμε πως έρχεται ένα ακόμα μεγαλύτερο πολυήμερο event.


114 Έλληνες παραγωγοί και djs δηλώνουν “παρών” σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, που δεν είναι βέβαιο αν θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος με πέρσι, χωρίς όμως να αποκλείεται!

Το 2014 έγινε λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού σε ένα πανέμορφο δάσος που παλαιότερα διεξαγόταν και το Alfios Eco Festival και που για τις ανάγκες της Dreamlanad μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο παραμυθένιο χωριό.

14 νέοι dj/producers θα υπάρχουν στο main stage, όμως για πρώτη φορά θα βρεθούν στην χώρα μας, ξένα παγκοσμίου φήμης brands ανά είδος της ηλεκτρονικής μουσικής.

Στόχος φυσικά είναι η προώθηση του φεστιβάλ και στο εξωτερικό.

Θα υπάρξουν λοιπόν πολλές αλλαγές στο line up και ξένα ονόματα, ενώ στις σκέψεις των διοργανωτών είναι να αλλάξει και η διάρκεια του φεστιβάλ. Να θυμίσουμε πως πέρσι ήταν 3ημερο από τις 25-27 Ιουλίου.


Dino mfu & Agent Greg!

Oι Dino Mfu & Αgent Greg θα δημιουργήσουν το anthem song της Dreamlanad 2015.

To 2014 το είχε δημιουργήσει ο Digi το οποίο κυκλοφόρησε αργότερα σε επιτυχημένες συλλογές.


DiGi - Dreamland (Official Audio)

Όλα βαίνουν αισίως για τo μεγάλο φεστιβάλ, που αν μη τι άλλο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση με καλή μουσική...

Περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές διάστημα!