Σκηνές πάθους είχαμε το περασμένο Σάββατο στην Καρναβαλική Πάτρα. Το γλέντι ξεκινούσε στην καρναβαλική παρέλαση για τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τα Πατρινά πληρώματα, μόνο που ένα νεαρό 20χρονο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία γρήγορη παύση και να συνεχίσει μετά.

Ο λόγος; Πήγε και χώθηκε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, κοντά στην οδό Παπαφλέσσα για να κάνει ένα στα… πεταχτά και στα γρήγορα και ενώ περίμεναν να ξεκινήσει από στιγμή σε στιγμή η νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου.

Το σκηνικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε πολυάριθμο γκρουπ του Πατρινού Καρναβαλιού που περίμενε αρκετή ώρα για να βγει, καθώς ήταν εκεί κάπου προς το τέλος.

Το νεαρό ζευγάρι που από ότι μάθαμε γνωρίστηκε μέσα στην καρναβαλική περίοδο και έχοντας έρθει σε φουλ καρναβαλική διάθεση τη ώρα που ήταν στην αναμονή για την παρέλαση, δεν κρατήθηκε.

Είπε να συνδυάσει τους χορούς και τα φιλιά με κάτι ακόμη πιο ολοκληρωμένο αξιοποιώντας έτσι το διάστημα της αναμονής του πληρώματος.

Πετάχτηκε λοιπόν στο πάρκινγκ πολυκατοικίας σε κοντινή οδό της Παπαφλέσσας, όπου δεν τους έβλεπαν αδιάκριτα βλέμματα και έχοντας ήδη ανταλλάξει τα πρώτα φιλιά και όλα τα σχετικά το ολοκλήρωσαν το όλο θέμα, σχεδόν.

Πήγαν να κάνουν σεξ στα όρθια, μόνο που στα τελειώματα τους είδε, ένας ένοικος της πολυκατοικίας που μαζί με τα παιδιά του πήγαινε να δει το όλο θέαμα του καρναβαλιού και έπεσε μπροστά σε... άλλο.

Τα παιδιά έφυγαν από το σημείο, όμως δεν έχασαν ούτε την διάθεση τους, ούτε την ερωτική, ούτε την καρναβαλική. Γιατί αυτά τα δύο πάνε μαζί και το καρναβάλι «ανάβει» πάντα, ακόμα περισσότερο την φωτιά του έρωτα...