Βγαλμένοι από όνειρο οι «Deja Vu», κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι.

Το πλήρωμα 222 του Αρίστου Σταθόπουλου και όλης της καρναβαλικής του ομάδας εργάστηκε για να φτιάξει μία στολή που άρεσε στην πλειοψηφία των θεατών, αλλά και ένα άρμα που κέρδισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 


Μπορεί η ονομασία του πληρώματος να παραπέμπει, σύμφωνα με την ψυχολογική ερμηνεία του όρου στο «ήδη ιδωμένο», όμως η αλήθεια είναι ότι τέτοιο πλήρωμα, από απόψεως παρουσίασης στις καρναβαλικές παρελάσεις, δεν είχαμε ξαναδεί.

Ήταν άλλωστε αυτό που κατάφερε να πάρει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της καλλιτεχνικής αμφίεσης, αποκομίζοντας συνολικά στην τελετή απονομής τέσσερα βραβεία.

Όπως και να έχει το πλήρωμα 222, έχοντας μία συνεχή παρουσία όλα τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού και έχοντας αποκομίσει αρκετούς επαίνους, κυρίως στις κατασκευές και στην αμφίεση, συνέχισε και φέτος την παράδοση. 


Και όχι μόνο… Ειδικότερα στις παρελάσεις επέδειξε μία εκπληκτική παρουσία, με τις στολές να δένουν αρμονικά με το σύνολο των αξεσουάρ της αμφίεσης, παραπέμποντάς μας, σε ένα όνειρο που πέρασε μπροστά από τα μάτια μας, αφήνοντάς μας, μία αμυδρή και γλυκιά ανάμνηση που αν μη τι άλλο θα μείνει κάπου χαραγμένη στο υποσυνείδητό μας.

Όπως και οι τόσες χιλιάδες μικρές καρναβαλικές αναμνήσεις από τα τόσα και τόσα καρναβάλια που έχουν μείνει στις καρδιές μας…

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του 222 καθώς ακολουθούν χιλιάδες μέσα από το patrasevents.gr.