Ένας παράξενος ταξιδιώτης βρέθηκε στην Πάτρα το διήμερο του καρναβαλιού…

Το όνομα του είναι Joulio. Kατάγεται από την Αργεντινή και ταξιδεύει με την μηχανή του παρέα με την γυναίκα του Lorena και τον σκύλου του, Trico, από τις 25 Φεβρουαρίου του 2002 και έχει επισκεφθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 105 χώρες.

H κύρια πηγή εσόδων του, είναι οι βιοτεχνίες που συνήθως στήνει σε παραλίες και τουριστικά αξιθέατα.

Στόχος του; Να πάει σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες για να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής σε κάθε Ήπειρο. Γι' αυτό το λόγο έχει περάσει καταστάσεις που δεν ήταν πάντα ευχάριστες. Πολέμους, θερμοκρασίες κατάψυξης και δρόμους σε κακή κατάσταση.

 


Πάθος σε δύο τροχούς…

Όπως δήλωσε: «Οδηγώ για 350 χιλιόμετρα με την ίδια μηχανή σε περισσότερες από 105 χώρες. Προσπαθώ να πουλήσω κάτι για να συνεχίσω το ταξίδι μου. Τα τελευταία 13 χρόνια το ταξίδι είναι μέρος της ζωής μου.»

Ο Χούλιο έκανε μία στάση στο Καρναβάλι της Πάτρας για να πουλήσει ότι πήρε από την Βουλγαρία, προκειμένου να συνεχίσει πάλι το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο.

Λατρεύει την Ελλάδα όμως μετάνιωσε που ήρθε στην πόλη μας αφού οι περισσότεροι τον περνούσαν για καρναβαλιστή και πούλησε μόνο 3 βραχιόλια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια του:


AsiaIndia