Φανταστείτε… όλοι οι καρναβαλιστές να έμπαιναν σε μεγάλα αερόστατα, σαν εκείνα της παλιάς εποχής, ξεκινώντας το ταξίδι για την ανακάλυψη μιας άγνωστης χώρας, της χώρας του κεφιού, της διασκέδασης, της ξενοιασιάς και της ανεμελιάς.

Σε εκείνη δηλαδή την όμορφη χώρα, (για μας τους Πατρινούς δεν είναι και τόσο άγνωστη), στην οποία μας οδηγεί κάθε χρόνο το Πατρινό Καρναβάλι.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι της Καρναβαλικής ομάδας οι «Επίτιμοι» και δημιούργησαν ένα πλήρωμα που κέρδισε τις εντυπώσεις με τα ζωηρά και καρναβαλικά χρώματα της αμφίεσης του, τα αξεσουάρ του ερευνητή και φυσικά με το κέφι και την διάθεση των μελών του.

Ο λόγος φυσικά για το γκρουπ 148 που είχε σαν φετινό του θέμα την «Τerra Incognita» (Άγνωστη Χώρα), με μία στολή εμπνευσμένη από τον γύρο του κόσμου με αερόστατο, δείχνοντας ότι στο Πατρινό Καρναβάλι η κάθε ιδέα μπορεί να κάνει παρέλαση στους δρόμους της πόλης το τελευταίο διήμερο της αποκριάς. 


Κι αυτό γιατί η φαντασία και η δημιουργικότητα των καρναβαλιστών εμπνέει και επίσης, γιατί κάθε καρναβαλιστής κρύβει μέσα του έναν ερευνητή που θα ήθελε να ανακαλύψει μία τέτοια χώρα, όπου κάθε μέρα θα ήταν καρναβάλι. Ένα Πατρινό καρναβάλι που δεν θα τελείωνε ποτέ, με κέφι, χορό καρναβαλική διάθεση, σαν αυτή που επέδειξαν το διήμερο τα μέλη του 148.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το πλήρωμα «Τerra Incognita», καθώς ακολουθούν χιλιάδες από το patrasevents.gr .