Έξαλλοι είναι στην δημοτική Αρχή με το θέμα του χορηγού και της 3Ε που εμφανίστηκε στο site του Πατρινού καρναβαλιού ως ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, την στιγμή που ήταν γνωστό σε όλους ότι ο Κώστας Πελετίδης είχε αρνηθεί την χορηγία στην συγκεκριμένη εταιρία.

Το λάθος, όπως αναφέρουν, κύκλοι της δημοτικής Αρχής δεν έχει να κάνει βέβαια με την εταιρία, αλλά αφορά το «εσωτερικό» του Δήμου και τους φορείς που έχουν να κάνουν με το Πατρινό Καρναβάλι. Λάθος εκ παραδρομής στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού που εξέθεσε όμως την δημοτική Αρχή; Ίσως. Όμως το λάθος αυτό ενώ διορθώθηκε στο site του Πατρινού Καρναβαλιού επεκτάθηκε στους δρόμους της πόλης.

Μπάστακες στο κέντρο της Πάτρας, στην διασταύρωση της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου, αλλά και στον σταθμό του ΟΣΕ, φέρουν το λογότυπο προϊόντος της συγκεκριμένης εταιρίας. Έγινε πάλι λάθος ή παίζεται κάτι άλλο; Και αν παίζεται ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί, «γράφοντας» μάλιστα στα παλιά τους υποδήματα, τις ρητές εντολές του Κώστα Πελετίδη;

Να σημειωθεί εδώ ότι σε ανακοίνωση τους οι απεργοί εργαζόμενοι της CocaCola 3E Θεσσαλονίκης εκφράζουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων για την άρνησή τους να αποδεχθούν χορηγία της εν λόγω εταιρίας.