Ιδιοκτήτρια περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή απ” όπου χάθηκε ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης κατέθεσε νέα στοιχεία στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο 20χρονος αγνοούμενος αγόρασε το μεσημέρι που χάθηκε εισιτήριο λεωφορείου. Ο οδηγός αστικού λεωφορείου που υποστήριξε πως πήρε ένα παιδί που έμοιαζε στο Βαγγέλη, επιμένει ότι αυτό έγινε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου γύρω στις τρεις παρά δέκα το μεσημέρι και όχι την προηγούμενη μέρα. Δεν πρόσεξε αν κατέβηκε σε κάποια άλλη στάση ή στο κέντρο της πόλης.

Μέχρι στιγμής όπως αναφέρει το cretalive δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για το που βρισκόταν ο φοιτητής από τις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι που έφυγε από το δωμάτιο του, μέχρι τις παρά δέκα περίπου που τον είδε συμφοιτήτρια του στο χώρο της Σχολής. Ιδιοκτήτης φούρνου υποστηρίζει πως ένα παιδί που του έμοιαζε καταπληκτικά αγόρασε από το κατάστημα του κάτι για να φάει μετά τις τρεις το μεσημέρι. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν αυτός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πληθαίνουν οι μαρτυρίες από συμφοιτητές του ότι τον τελευταίο καιρο ήταν αρνητικά επηρεασμένος από τις επιθέσεις που δεχόταν από μία ομάδα «σκληρών» συμπατριωτών του. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, όταν είδε στο χώρο της Σχολής τον αρχηγό της ομάδας που πλέον έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη θητεία του σε κοντινή πόλη, αναφέρουν οι μαρτυρίες.


Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η αδελφή του

Ο ιδιωτικός ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση, απηύθυνε κάλεσμα προς όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, αφήνοντας κατά μέρος τη νοοτροπία «Πού να μπλέξω», βοηθώντας την οικογένεια του νεαρού. Ο κύριος Τσούκαλης σημείωσε ότι κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική και ο χρόνος παίζει εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης. «Δεν μπορεί ένας ή δύο αγροίκοι, μπράβοι να ταλαιπωρούν τα παιδιά» είπε εξοργισμένος ο κ.Τσούκαλης, αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε ο 20χρονος στη σχολή και για το οποίο, η Διοίκηση της Σχολής αρκέστηκε στο να αλλάξει δωμάτιο στο Βαγγέλη Γιακουμάκη.