Ξεκίνησαν οι δοκιμές και οι πρόβες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το πρωί του Σαββάτου για την πρώτη παγκόσμια διοργάνωση snowboard freestyle του world rookie tour που θα γίνει την Κυριακή.

Όλα είναι έτοιμα και οι snowboarders έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους, δίνοντας μία γεύση των όσων θα δούνε αύριο, όσοι είναι τυχεροί και έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή διοργάνωση του snowboard freestyle.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και ξένοι από διάφορα μέρη του κόσμου, δείχνοντας ότι η διοργάνωση έχει ένα παγκόσμιο κύρος, δίνοντας τις ανάλογες δυνατότητες τουριστικής δυναμικής στην περιοχή των Καλαβρύτων, αλλά και στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Θυμίζουμε, ότι η όλη διοργάνωση θα έχει και πολλά happenings και events, με τους dj’s να αναλαμβάνουν την μουσική και τα beats, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο, την αδρεναλίνη και την ένταση για τους αθλητές και τους θεατές. Το πάρτι μάλιστα ξεκινά από το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες πρόβες των αθλητών.