Τα μέλη της Ανοιχτής Φωτογραφικής Ομάδας «Πολύμορφο» επισκέφτηκαν τον Ιανουάριο του 2015, το καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου της Πάτρας και αιχμαλώτισαν το χρώμα και τους όγκους των κατασκευών. Οι εξορμήσεις αυτές αποτέλεσαν μιαν ευκαιρία για να αποτυπωθεί το ξεχωριστό κλίμα που επικρατεί στους χώρους που ετοιμάζεται το καρναβάλι.

Σας καλούν λοιπόν να επισκεφτείτε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, Ηλέκτρας 12 (πλησίον 7ου Λυκείου) και να μοιραστείτε μαζί τους τις εικόνες αυτές.

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό την Τσικνοπέμπτη 12/2/2015 και θα λειτουργεί καθημερινά από 19:00-22:00.

Συμμετέχουν με έργα τους:

Βασω Λυμπέρη, Γιάννης Κοπανάς, Γιάννης Πατρώνης, Γιώργος Παναγόπουλος, Δήμητρα Ακούρου, Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Χονδρογιάννης, Θάνος Παπαδημητρίου, Ιωάννα Μαραγκου, Κώστας Τσέλος, Λένα Μίμη, Μαίρη Γιαννοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου, Μαρία Κοσσυφίδου, Μαριάννα Νικολάου, Νίκος Σκαλτσάς, Σόνια Πουλή, Στάσια Διακουμίδου, Χαρά Παπαδοπούλου, Χριστίνα Καρακωνσταντή

Εγκαίνια: Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 13/2/2015, ώρα 20:00 στο στέκι ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (Ηλέκτρας 12, πλησίον 7ου Λυκείου). Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας ντοκουμέντο για τη φωτογράφο Vivian Mayers.