Ήταν η καγκελάριος της Γερμανίας φίλη νεοναζιστών; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν με τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο Facebook οι Anonymous της Γερμανίας.

Στις φωτογραφίες η κ.Άγκελα Μέρκελ εμφανίζεται να κάνει παρέα και να ποζάρει μπροστά στην κάμερα με μέλη ομάδων skinheads οι οποίοι έχουν σε μεγάλο βαθμό «συνδεθεί» με τους ομάδες νεοναζιστών στη Γερμανία. Σημειώνεται πως ανάλογες φωτογραφίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας και στο παρελθόν.

Οι δε φωτογραφίες, συνοδεύονται και από ένα λιτό, περιεκτικό όσο και αιχμηρό σχόλιο του πυρήνα των ακτιβιστών hackers στη Γερμανία με την οποία επιχειρούν να «επισημάνουν» το ένοχο, όπως υποστηρίζουν παρελθόν της σημερινής καγκελαρίου και ισχυρής γυναίκας της Ευρώπης.

«Πρώτα μέλος των FDJ (Κίνημα Σοσιαλιστικής Νεολαίας), μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας. Αυτό που λέμε μετεωρική καριέρα κυρία Μέρκελ».

Σημειώνεται πως στη σελίδα των Anonymous υπάρχει μεγάλος αριθμός αναρτήσεων που αφορούν τη Γερμανίδα Καγκελάριο και όλες είναι, κατά το ελάχιστο, επικριτικού χαρακτήρα και ύφους.