Το Collegelink, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως πρακτικής άσκησης και entry level job position στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του διοργανώνοντας το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το πρώτο Hack & Match event στην Αθήνα!

Στόχος του Mind the Bug είναι φοιτητές και απόφοιτοι με γνώσεις στον τομέα του Web Development και ενδιαφέρον να εργαστούν σε κάποια εταιρία στον τομέα αυτό, να δημιουργήσουν ομάδες και να εργαστούν για 6 ώρες με σκοπό να αντιμετωπίσουν ένα Challenge το οποίο θα τους ανατεθεί. Σκοπός του event είναι να φέρει σε επαφή τους νέους Developers με τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτήν την περίοδο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε μία από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο event μέσα από την προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το Challenge με επιτυχία.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους των εταιρίων που θα βρίσκονται στο χώρο και συνομιλήσουν μαζί τους για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η κάθε εταιρία.

Μοναδική αναγκαία προϋπόθεση είναι ο κάθε υποψήφιος να φέρει μαζί του το laptop του.

Το event θα διαρκέσει ολόκληρη την μέρα και θα κλείσει με ένα party για μία κρύα μπύρα και networking.

Φαγητό, σνακ, νερό ,ποτό και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το αναλαμβάνει αποκλειστικά το Collegelink και οι χορηγοί του event.

Σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο event? Μην αργείς. Δήλωσε συμμετοχή εδώ!


Event Agenda
10:00 Welcome
10:10 Παρουσίαση Εταιριών
10:30 Παρουσίαση του Challenge-QA
11:00 Δημιουργία ομάδων
11:30 Start Hacking
14:30 Lunch served
18:00 Hacking Ends – Presentations Start
18:30 Judging
19:00 Party for a cool beer and networking

Το event διοργανώνεται από το CollegeLink. Το collegelink αποτελεί μία πλατφόρμα που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους, οι οποίοι ενδεχομένως να μην διαθέτουν εργασιακή εμπειρία με επιχειρήσεις στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης εργασιακής απασχόλησης. Το Collegelink είναι κοντά σε κάθε νέο ο οποίος επιθυμεί μία ομαλή μετάβαση από τα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου του, στην αγορά εργασίας.