Ο Branislav Zvada διανύει την τελευταία του εβδομάδα στην Πάτρα!

Είναι από την Σλοβακία και βρέθηκε στην πόλη μας, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.  Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και ήρθε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με στόχο να διδαχθεί και να σπουδάσει στο συνεργαζόμενο με το δικό του εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλη μας.

Αυτός είναι ο λόγος διαμονής του, στην πόλη μας από την οποία δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος.  Ο Σλοβάκος φοιτητής είχε την ευκαιρία να δει την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 και πιο συγκεκριμένα να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό video, που συγχωρέστε μας, αν υπερβάλουμε είναι καλύτερο από πολλά άλλα πολύ ακριβά φιλμάκια που έχουν δημιουργηθεί από Πατρινούς!

Παρουσιάζει την Πάτρα ως την πραγματική βασίλισσα του κεφιού…


PATRAS CARNIVAL 2015 - ERASMUS

Μιλήσαμε με τον πολύ ευγενικό Branislav οποίος  μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε τα βίντεο του, επισημαίνοντας «Είμαι φοιτητής του προγράμματος Erasmus από τη Σλοβακία και η εμπειρία μου στην Πάτρα, ήταν εκπληκτική.

Ήταν το πρώτο μου μεγάλο καρναβάλι και ήταν πραγματικά φοβερό! Είστε πολύ τυχεροί…» ενώ συνέχισε λέγοντας στο patrasevents.gr «Η ατμόσφαιρα το περασμένο Σάββατο ήταν εκπληκτική και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που ήταν πολύ φιλικοί»!

Το βίντεο από την πρώτη ημέρα του καρναβαλιού καθώς και αυτά που ακολουθούν και αφορούν γενικότερα την πόλη της Πάτρας έχουν παρακολουθήσει ήδη αρκετοί χρήστες του διαδικτύου διαφημίζοντας την Πάτρα στο εξωτερικό.

Δείτε τα:


3. ERASMUS VIDEO - THE CITY OF PATRA


4. ERASMUS - Amazing day in the ACHAIA CLAUSS WINERY


2. ERASMUS PATRAS 2014 - THE FIRST WEEK