Σε μία ζεστή και όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής του νομού Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, καλωσορίζοντας και  αυτός από την πλευρά του το νέο έτος.

Τα μέλη του συλλόγου, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου έδωσαν το παρών στην κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενοι καλές δουλειές και το 2015 να είναι μία χρονιά που θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Κοτοπούλη, ενώ στην εκδήλωση μίλησε και ο πρόεδρος του προηγούμενου συμβουλίου Γιάννης Σταυρόπουλος.

Μάλιστα, την στιγμή της κοπής ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κ. Κοτοπούλης, γνωστός για την καυστικότητα που τον διακρίνει δεν παρέλειψε να δείξει το χιούμορ του, κόβοντας ένα κομμάτι για τον Χριστό, ένα κομμάτι για τον Σύλλογο και ένα κομμάτι για τις… τράπεζες, όπως χαρακτηριστικά είπε, κάνοντας τους παρευρισκομένους να γελάσουν.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς και υποψήφιοι βουλευτές των εθνικών εκλογών. Μεταξύ αυτών το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριεφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, οι υποψήφιοι βουλευτές Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου και Ηλίας Γρηγόρης, ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος και αρκετοί ακόμα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Βασίλη Βόντα από την εκδήλωση.