Και ενώ η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πατρινό Καρναβάλι τα καρναβαλικά πληρώματα έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα σχέδια τους και τις ετοιμασίες τους για θέματα που αφορούν τα γκρουπ τους.

Θέματα που δεν έχουν να κάνουν απλά και μόνο με τις στολές τους ή το στέκι τους ή τα μέλη που θα το αποτελέσουν, αλλά αφορούν παράλληλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την συμμετοχή τους στον Κρυμμένο Θησαυρό και τα παιχνίδια του.

Οι υπεύθυνοι του Καρναβαλικού Οργανισμού και οι αρμόδιες επιτροπές που αποτελούν συνδεκτικούς κρίκους με τα Πατρινά πληρώματα και τους καρναβαλιστές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα.

Στόχος και ζητούμενο τόσο των καρναβαλιστών, όσο και των υπευθύνων του Καρναβαλικού Οργανισμού είναι να βρεθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα και τα σχετικά κίνητρα για να συμμετάσχουν στο φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ακόμα περισσότερα πληρώματα.


Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Για τον λόγο αυτό και ο υπεύθυνος του φετινού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasEvents. gr, θα είναι ένα άτομο με μεγάλη εμπειρία στο Πατρινό Καρναβάλι, ένα άτομο που έχει υπάρξει και ο ίδιος καρναβαλιστής και έχει συμμετάσχει ενεργά στα παιχνίδια παλαιότερα.

Στις συζητήσεις που γίνονται συμμετέχουν και αρκετοί εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού, άτομα που αποδεδειγμένα έχουν εμπειρία και θέλουν να βοηθήσουν, με τους υπευθύνους να θέλουν να τους αξιοποιήσουν σε διάφορα πόστα.

Αυτό που είναι προς συζήτηση είναι βέβαια το «πώς». Πάντως, πρόθεση του Δήμου και του Καρναβαλικού Οργανισμού είναι φέτος να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος στους καρναβαλιστές ως προς την οργάνωση και την όλη διεξαγωγή του θεσμού.