Χαμός στο Αίγιο και πρώτο θέμα στα στέκια της νεολαίας είναι η… εμφάνιση Ξηρού στην πόλη!

Όπως αναφέρουν στα «πηγαδάκια» του Αιγίου και στα κους – κους της πόλης ο Χριστόδουλος Ξηρός, όχι μόνο έκανε την εμφάνιση του εκεί, αλλά φρόντισε να πάει για ένα ποτό για να ξεσκάσει λίγο, μερικές μέρες πριν από τη σύλληψη του!

Υπήρχε μάλιστα, σύμφωνα με τα «κους – κους» και συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφορούσε στα social media και στο διαδίκτυο. Η είδηση έπεσε σαν…  άλλη "βόμβα" στα στέκια του Αιγίου και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πέρα από τις συζητήσεις που έκαναν, έψαξαν να βρουν και την περίφημη φωτογραφία.

Αφορμή όμως για όλα αυτόν τον χαμό δεν ήταν τόσο τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η φίλη του τρομοκράτη είναι Αιγιώτισσα, αλλά κυρίως η φωτογραφία που τελικά βρήκαμε εμείς στο διαδίκτυο. 

Σας την αποκαλύπτουμε! Η φωτογραφία βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε. Η αρχική φωτογραφία πριν από την επεξεργασία της ανήκει στο patrasevents.gr και είναι από γνωστό αθηναϊκό πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε club του Αιγίου.

Πώς μετά την επεξεργασία της εμφανίστηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταμφιεσμένος; Όπως μάθαμε, αποτελεί προϊόν έμπνευσης του χιούμορ που χαρακτηρίζει έναν άλλο Ξηρό, τον Κωνσταντίνο Ξηρό, τον dj’s του Piccadilly.


H αρχική φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Ξηρό (δεξιά)

Ο γνωστός dj’s του Αιγίου εκτός από την καλή μουσική που ξέρει να παίζει, γνωρίζει να κάνει και την σχετική πλάκα με το όνομα του, καυτηριάζοντας παράλληλα με τον τρόπο του την επικαιρότητα.

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου – που βεβαίως κανείς τους δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόδουλο Ξηρό, να εξηγούμαστε - έκανε το κατάλληλο photoshop που αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένο και το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν…. ο Χριστόδουλος Ξηρός να εμφανιστεί στο Αίγιο.

Και να γίνει χαμός στο διαδίκτυο. Ο Κωνσταντίνος Ξηρός,  λοιπόν, είναι ο «τρομοκράτης» των decks και η συγκεκριμένη φωτογραφία του στο facebook συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ενώ τα comments έπεσαν «βροχή»!


Το αποτέλεσμα του Photoshop είναι εντυπωσιακό